بورل: باید بر نحوه استفاده چین از قدرت و نفوذش نظارت کنیم-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بورل: باید بر نحوه استفاده چین از قدرت و نفوذش نظارت کنیم

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه نباید مانع تبدیل شدن چین به یک قدرت جهانی شود بلکه باید بر نحوه استفاده پکن از توان جدیدش تمرکز کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه نباید جلوی تبدیل شدن چین به یک قدرت جهانی را بگیرد، و بجای آن باید بر مدیریت نحوه استفاده پکن از توان جدیدش تمرکز کند.

 

به گزارش شبکه آمریکایی بلومبرگ، در حالی که بروکسل برای تنظیم دوباره رویکردش در قبال پکن تلاش می‌کند، جوزپ بورل گفت چین همچنان یک شریک و همینطور یک رقیب برای اتحادیه اروپا در بسیاری از زمینه‌هاست. بورل با این حال تاکید کرد این بلوک در رقابت سیستماتیک با چین نیست.

 

وی در نشست دفاع و امنیت اروپا در بروکسل افزود: اگر (چین) از این قدرت منطبق با قوانین بین‌المللی استفاده کند، اگر منافع و ارزش‌های ما را به خطر نیندازد، باید با چین در صحنه جهانی زندگی کنیم.

 

این اظهارات مقام ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست جمعه (۱۲ مه) وزاری خارجه این اتحادیه که قرار است در استکهلم برگزار شود، بیان شده است. وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا قصد دارند در این نشست رویکرد بروکسل در قبال چین را مورد بحث قرار دهند.

 

همچنین قرار است در نشست وزرای خارجه گروه هفت در ژاپن از ۱۹ تا ۲۱ ماه مه (۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت) ضرورت رویکرد یکپارچه در قبال چین و نگرانی‌ها درباره تایوان کانون توجه باشد.

 

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اواخر فروردین گفت روابط میان چین و اروپا با رفتار پکن از جمله اتفاقی که در خصوص تایوان روی خواهد داد، تعیین می‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده