غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

قطر: جنگ غزه به اقتصاد منطقه آسیب می‌زند

وزیر دارایی قطر درباره تبعات جنگ غزه بر اقتصاد همه منطقه، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی قطر، علی الکواری در گفت‌وگو با رویترز هشدار داد که جنگ غزه اگر متوقف نشود، به اقتصاد خاورمیانه آسیب می‌رساند.

 

وزیر دارایی قطر در حاشیه مجمع جهانی داووس گفت: «جست‌وجوی راه‌حل دائمی برای مسئله اصلی خاورمیانه، که مساله فلسطین است، ضرورت دارد. این مساله با اقدام نظامی قابل حل نیست».

 

وزارت بهداشت غزه امروز چهارشنبه ۱۷ ژانویه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی به ۲۴۴۴۸ تن رسیده و ۶۱۵۰۴ نفر دیگر هم مجروح شده‌اند.

 

الکواری افزود: اگر این مشکلات را در درازمدت، حل نشده رها کنید، ما همیشه چرخه‌های خشونت و طوفان‌های ناآرامی را پشت سر می‌گذاریم که دائما موجب کند‌شدن سرعت پیشرفت و رشد اقتصاد منطقه می‌شود.

 

نخست وزیر پیشین قطر، حمد بن جاسم هم اخیرا ضمن انتقاد شدید از انفعال کشورهای عربی در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد که با کم‌کاری این کشورها، طرف‌های خارجی به خود اجازه می‌دهند منطقه ما را در راستای منافع خود، متشنج کنند.

 

وضعیت امنیتی دریای سرخ به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمنی‌ها طی روزهای اخیر وخیم‌تر شده است.

 

تعدادی از شرکت‌های کشتیرانی در جهان، از جمله شرکت‌های برجسته در بخش انرژی، مسیر کشتی‌های خود را به مسیری طولانی‌تر و گران‌تر در اطراف دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی تغییر داده‌اند./ فارس

ارسال نظر