حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته

حماس: اسرائیل همچنان در مسیر توافق مانع تراشی می‌کند

حماس: اسرائیل همچنان در مسیر توافق مانع تراشی می‌کند همزمان با حضور هیات‌های رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در قاهره برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس، یک مقام ارشد حماس امروز (دوشنبه) از مانع تراشی رژیم اشغالگر در مسیر دستیابی به توافق خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع برجسته در جنبش حماس در این باره به الجزیره گفت: موضع اسرائیل به گونه‌ای است که همچنان موانعی را برای دستیابی به توافق ایجاد می‌کند.

وی که حاضر به افشای نامش نشده است، اعلام کرد: پاسخ اسرائیل که ما دریافت کردیم شامل آتش‌بس دائمی یا عقب نشینی از نوار غزه نمی‌شود.

این مقام حماس تاکید کرد:، بر اساس پاسخ اسرائیل، مسیر بازگشت آوارگان ناامن است و از طریق گذرگاه‌های زیر نظر رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد.

وی همچنین افزود: پاسخ اسرائیل شامل بازگشت آوارگان به اردوگاه‌ها است نه به مناطق محل زندگی و خانه‌هایشان.

یکشنبه به دعوت مصر، هیاتی از حماس و رژیم صهیونیستی برای شرکت در مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه راهی قاهره شدند.

به گفته منابع مصری، در مذاکرات قاهره رئیس سازمان سیا و نخست‌وزیر قطر هم حضور دارند.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرده است که هر گونه مذاکره‌ای باید شامل برقراری آتش بس دائم و عقب نشینی کامل اشغالگران از غزه باشد.

هیات‌های حماس و رژیم صهیونیستی اواسط اسفند مذاکره درباره برقراری آتش‌بس در نوار غزه و مبادله اسیران در قاهره پایتخت مصر را آغاز کردند.

این مذاکرات پنجشنبه ۱۷ اسفندماه بدون هیچ نتیجه‌ای به پایان رسید.

مقامات فلسطین می‌گویند که رژیم صهیونیستی در مذاکرات قاهره، بیش از پیش نشان داده که به هیچ عنوان قصد ندارد به جنگ علیه غزه پایان دهد و فقط در تلاش است بدون امتیازدهی، اسرای خود را که در بند جنبش حماس هستند، آزاد کند.

پس از اینکه رژیم صهیونیستی در مذاکرات غیر مستقیم با جنبش حماس برای چندمین بار متوالی کارشکنی کرد، هیأت حماس محل برگزاری مذاکرات در قاهره را ترک کرد و برای ادامه رایزنی با رهبران این جنبش به فلسطین بازگشت.

هدف از این مذاکرات، توقف حملات رژیم اسرائیل به غزه، بازگشت آوارگان و رسیدن کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار