سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد

مدیر برنامه توسعه سازمان ملل متحد اعلام کرد، بازسازی غزه در حالت عادی تقریبا ۸۰ سال زمان نیاز دارد و ممکن است تا قرن آینده میلادی طول بکشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۳۹۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آشیم اشتاینر» در بیانیه‌ای با اشاره به تخریب ۸۰ هزار خانه در نوار غزه، افزود: در خوشبینانه‌ترین حالت اگر مصالح ساختمانی پنج برابر سریعتر از شرایط پس از بحران سال ۲۰۲۱، در اختیار غزه قرار گیرد، بازسازی غزه ممکن است در سال ۲۰۴۰ به پایان برسد.

این مقام سازمان ملل، گستردگی ویرانی و تلفات انسانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه در بیش از ۲۰۰ روز گذشته را یادآور شد و گفت: فقر در این مدت کوتاه به حدی رسیده است که بحران جدی برای توسعه این منطقه ایجاد کرده و آینده نسل‌های آینده را از بین برده است.

اشتاینر با اشاره به این موضوع که در پایان سال ۲۰۲۳، ۳۸.۸ مردم غزه زیر خط فقر بوده اند، گفت: حتی اگر جنگ فقط ۹ ماه طول بکشد، میزان فقر به ۶۰.۷ درصد خواهد رسید و بخش زیادی از طبقه متوسط به زیر خط فقر خواهند رفت.

منابع وابسته به سازمان ملل به ارائه آماری از شهدا و مجروحان در غزه پرداختند و به افزایش میزان فقر در این منطقه اشاره کردند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن حداقل پنج درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساخت‌های فلسطینی باید آتش‌بس برقرار شود.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شد، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه‌های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی مسوول شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشور‌های جهان و همه سازمان‌های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک‌های مستقیم ارائه کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر