ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد

«ایلان ماسک»، هم‌بنیان‌گذار نورالینکُ می‌گوید این شرکت باید به‌دنبال ایجاد ایمپلنت مغزی باشد که درد گردن و کمر را از بین ببرد. نورالینک رابط‌های مغز و کامپیوتر (BCI) می‌سازد که درون مغز انسان کاشته می‌شوند؛ ایمپلنت این شرکت اخیراً با هدف بازگرداندن بینایی نشان «دستگاه پیشرفته» را از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرده است. پست ایلان ماسک درباره تراشه مغزی نورالینک و ازبین‌بردن درد گردن و کمر بازخورد‌های زیادی در شبکه اجتماعی ایکس داشته است. این پست تاکنون حدود ۱۸ هزار بار بازنشر شده. یکی از کاربران می‌گوید درد گردن و کمر مسئول بسیاری از استرس‌ها و ناراحتی‌های ماست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ایلان ماسک»، هم‌بنیان‌گذار نورالینکُ می‌گوید این شرکت باید به‌دنبال ایجاد ایمپلنت مغزی باشد که درد گردن و کمر را از بین ببرد. نورالینک رابط‌های مغز و کامپیوتر (BCI) می‌سازد که درون مغز انسان کاشته می‌شوند؛ ایمپلنت این شرکت اخیراً با هدف بازگرداندن بینایی نشان «دستگاه پیشرفته» را از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرده است.

ایلان ماسک در پستی در ایکس گفت: «من بیش‌ازپیش متقاعد شده‌ام نورالینک باید ساخت ایمپلنتی را در اولویت قرار دهد که بتواند درد کمر و گردن را از بین ببرد.» همچنین به گفته این کارآفرین میلیاردر، چنین ایمپلنتی می‌تواند شادی افراد هنگام بیدار شدن را تا حد زیادی بهبود ببخشد یا کیفیت خواب آنها را افزایش دهد.

تراشه مغزی نورالینک برای ازبین‌بردن درد گردن و کمر

پست ایلان ماسک درباره تراشه مغزی نورالینک و ازبین‌بردن درد گردن و کمر بازخورد‌های زیادی در شبکه اجتماعی ایکس داشته است. این پست تاکنون حدود ۱۸ هزار بار بازنشر شده. یکی از کاربران می‌گوید درد گردن و کمر مسئول بسیاری از استرس‌ها و ناراحتی‌های ماست. کاربر دیگری که ۱۵ سال درگیر کمردرد بوده، می‌گوید چنین ایمپلنتی می‌تواند نقطه عطفی بزرگی محسوب شود.

به‌طورکلی، در کنار اینکه توجه زیادی به نورالینک شده، انتقاداتی نیز به آن شده است. برخی منتقدان می‌گویند این شرکت به‌دنبال تولید دستگاه‌هایی است که با کاشت آنها در مغز کاربران، درنهایت کنترل رفتار آنها را به دست بگیرد.

این شرکت تراشه مغزی خود را ابتدا روی حیوانات آزمایش کرد و امسال نیز آزمایش کاشت تراشه مغزی در دومین بیمار انسانی انجام شد. به گفته این شرکت، عمل جراحی موفقیت‌آمیز بوده و بیمار می‌تواند اشیای سه‌بعدی طراحی کند و ویدیوگیم‌هایی مانند Counter-Strike ۲ را بازی کند. اگرچه ۲ آزمایش انسانی نورالینک روی بیماران فلج انجام شده، ماسک گفته است ایمپلنت‌های این شرکت می‌توانند به تقویت توانایی‌های افراد سالم نیز کمک کنند. /دیجیاتو

مطالب مرتبط
ارسال نظر