هدف ترامپ از برگزاری نشست ضدایرانی ورشو چیست؟-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هدف ترامپ از برگزاری نشست ضدایرانی ورشو چیست؟

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 19
کد خبر: ۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛ هاآرتص در گزارشی تحت عنوان «ترامپ در لهستان به دنبال تشکیل ناتوی عربی است که احتمالا شکست می خورد» نوشت: مقاماتی از 70 کشور در کمتر از یک ماه دیگر برای شرکت در نشستی ضدایرانی که پمپئو ترتیب داده، به ورشو خواهند آمد.

 

 در ادامه این مطلب آمده است: مشخص نیست که این نشست به دنبال دستیابی به چه هدفی است. طبق معمول، چنین کنفرانس هایی پیش از یک حرکت دیپلماتیک یا نظامی تشکیل می شود. اما این بار به نظر می رسد که این نشست تلاشی برای مهار ایران است، چراکه فشارها و تهدیدات موجب نشده که ایران حاضر به مذاکره مجدد در بحث هسته ای و توافق بر سر برنامه موشکی اش شود.

 

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.

 

با این حال، بسیار بعید است که این نشست دولت های عربی که بایکیدگر در رقابت هستند را متقاعد به اتخاذ گامی عملی علیه ایران بکند.

 

استراتژی دیپلماتیک امریکا این است: یک اینکه تا جای ممکن کشورهای بیشتری را متقاعد به ملحق شدن به تحریم ها علیه ایران کند و دوم، ایجاد ائتلاف قدرتمند عربی علیه نفوذ ایران در خاورمیانه.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده