تمایل ترامپ به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه؟!-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تمایل ترامپ به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه؟!

مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه از تمایل او به عقب‌نشینی نظامی نیروهای آمریکایی از سوریه و عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گابریل سوما» مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در گفت‌وگو با یک پایگاه خبری عراقی، درباره گفت‌وگوی جاری میان بغداد و واشنگتن، توضیحاتی ارائه کرد.

 

وی تصریح کرد: گفت‌وگوی جاری میان ایالات متحده آمریکا و دولت عراق در سطح عالی‌رتبه نیست و به نمایندگانی از سوی دو دولت منحصر می‌شود. این گفت‌وگو زمان زیادی ـ بالغ بر چند ماه ـ خواهد برد تا طی آن چندین پرونده را بررسی شود.

 

سوما تصریح کرد: دو دولت آمریکا و عراق تمایل دارند که نیروهای آمریکایی از عراق عقب‌نشینی کنند اما آنها برنامه زمان‌بندی شده‌ای برای آن تدوین نکرده‌اند. ضمن اینکه رئیس جمهور آمریکا به عقب‌نشینی نظامی از عراق و سوریه تمایل دارد.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن از  پنج‌شنبه (۱۱ ژوئن)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و قرار است روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

«هشام داوود» مشاور نخست‌وزیر عراق، در نخستین روز آغاز این گفت‌وگوها گفت که گفت‌وگو با ایالت متحده آمریکا بر اساس نظر مرجعیت دینی و پارلمان و منفعت عراق خواهد بود و انتظار می‌رود که شخص «مصطفی الکاظمی» نیز در ادامه این گفت‌وگوها در آینده نزدیک مشارکت داشته باشد.

 

یکی از مهمترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که ارتش آمریکا، شماری از نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق را در غرب این کشور هدف قرار داد و بعد از آن در اقدامی جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده