۴ فعال حقوق بشری به جرم ارتباط با تروریسم در ترکیه محکوم شدند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

۴ فعال حقوق بشری به جرم ارتباط با تروریسم در ترکیه محکوم شدند

۴ فعال حقوق بشری به اتهام ارتباط با تروریسم و همچنین ارتباط با کودتای ناموفق در ترکیه، در دادگاه این کشور محکوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نشنال پست، دادگاه ترکیه روز جمعه به اتهامات مربوط به ۴ فعال حقوق بشری در ارتباط با کودتای ناموفق در ترکیه رسیدگی کرد.

دادگاه ترکیه مدیر اجرایی سابق عفو بین‌الملل در این کشور را به بیش از ۶ سال زندان محکوم کرد. همچنین براساس رای این دادگاه، ۳ فعال حقوق بشری دیگر هم با اتهاماتی در خصوص ارتباط با تروریسم محکوم شدند. براساس رای دادگاه، این ۳ نفر به ۲ سال و یک ماه زندان محکوم شدند.

سازمان عفو ترکیه در توییتر اعلام کرده که ۷ متهم دیگر در این کشور که ۳ سال پیش در پی کودتای ناموفق سال ۲۰۱۶ دستگیر شده بودند، آزاد شدند. دستگیری‌های گسترده پس از کودتای ناموفق در ترکیه، موجب اعتراض‌های بین‌المللی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ترکیه شد. اتباعی از کشور سوئد و آلمان در میان ۷ نفر آزاد شده، حضور دارند.

همچنین در پی اعلام احکام دادگاه در خصوص افراد مذکور، سازمان عفو بین‌الملل واکنش تندی نشان داده است. اندرو گاردنر، نماینده عفو بین‌الملل در توییتر خود این‌طور واکنش نشان داد: «پس از ۳ سال محاکمه، تانر کیلیچ، رئیس افتخاری عفو بین‌الملل ترکیه به جرم عضویت در یک سازمان تروریستی محکوم شده است. این محکومیت از سر عصبانیت و ادعا‌یی پوچ و بدون مدرک است».

در پی کودتای ناموفق در ترکیه، آنکارا حدود ۸۰ هزار نفر را دستگیر و زندانی کرده‌ است. همچنین در مدت زمان مشابه، ۱۵۰ هزار کارمند دولت، پرسنل ارتش و افراد دیگر هم از کار برکنار شده‌اند. ترکیه فتح‌الله گولن را که مورد حمایت آمریکا قرار دارد، عامل کودتا معرفی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده