دو پیام توافقنامه نظامی دمشق-تهران برای رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

دو پیام توافقنامه نظامی دمشق-تهران برای رژیم صهیونیستی

یک تحلیلگر صهیونیست معتقد است ایران با امضای توافق نظامی با سوریه، دو پیام به رژیم صهیونیستی در موضوع سوریه و فلسطین اشغالی داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛«علی ایوب» وزیر دفاع سوریه و «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز گذشته (چهارشنبه) در زمینه گسترش‌‌ همکاری‌های نظامی، معاهده‌ای امضا کردند.

 

این توافق بسیار مهم در این شرایط حساس، از دید رژیم صهیونیستی و تحلیلگران فعال در شبکه‌های این رژیم دور نماند و آن را پیامی برای تل‌آویو ارزیابی کردند.

 

«روعی قیس» تحلیلگر نظامی شبکه «کان‌نیوز» تلویزیون رژیم صهیونیستی می‌گوید: «قطعا ایران می‌خواهد با این توافقنامه، دو پیام به اسرائیل مخابره کند».

 

قیس مدعی شد که پیام نخست این است که «پیش از هر چیز، ما در سوریه باقی می‌مانیم و حملات شما هر اندازه که باشد، این مسئله را تغییر نخواهد داد».

 

این تحلیلگر صهیونیست درباره پیام دوم نیز تصریح کرد که ایران و همپیمانانش قادر هستند «اسرائیل را از خاک سوریه هدف قرار دهند».

 

شبکه خبری المیادین نیز به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد: «ظاهرا ایران تلاش می‌کند و می‌تواند مانند سال‌های گذشته، اسرائیل را هدف قرار داد. این مسئله‌ای است که باید در برهه آتی بدان توجه کرد».

 

به گزارش این رسانه‌ها، مسئله مهم، اظهار نظر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از امضای توافقنامه است که تأکید کرد، تهران قصد دارد به ارتش سوریه کمک کرده و سامانه‌های پدافند هوایی آن را ارتقا بخشد.

 

توافق مذکور بر گسترش همکاری‌های نظامی و امنیتی در زمینه‌ فعالیت نیروهای مسلح و ادامه هماهنگی‌ها تأکید دارد.

 

طرفین سوری و ایرانی در گفت‌و‌گوی روز گذشته خود، اوضاع سوریه و ضرورت خروج نیروهای بیگانه‌ای را که به صورت غیرقانونی وارد این کشور شدند، بررسی کردند.

 

این توافق علیرغم قانون تحریمی آمریکا موسوم به «سزار» است که هر گونه همکاری با دولت سوریه، تحریم طرف کمک کننده را به همراه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده