رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ادعای جدید آمریکا درباره بستن کنسولگری چین در هیوستون

ادعای جدید آمریکا درباره بستن کنسولگری چین در هیوستون یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن با دستور بستن کنسولگری هیوستون به پکن پیام داد که جاسوسی اقتصادی و علمی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت که دستور واشنگتن به پکن برای بستن کنسولگری این کشور در هیوستون، پیامی به چین است تا ربودن علوم و فناوری‌های محرمانه آمریکا را متوقف کند.

 

این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، اضافه کرد: «زمان آن فرا رسیده که بگوییم دیگر بس است.»

 

وی در ادامه گفت: «پکن از دسترسی آزاد خود به جامعه آمریکا با با جمع آوری غیرقانونی مالکیت معنوی آمریکا سوء استفاده کرده است.»

 

این مقام آمریکایی افزود: «هیوستون نمایشی قاطعانه در این باره بود که ما جدی هستیم.»

 

روز چهارشنبه بود که در ادامه تلاشهای آمریکا برای افزایش فشار علیه چین، واشنگتن از پکن خواست کنسولگری خود در شهر هیوستون ایالت تگزاس را ظرف ۷۲ ساعت آینده تعطیل کند.

 

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همان روز دستور این کشور برای تعطیلی کنسولگری چین در ایالت تگزاس را تأیید کرد و درباره چرایی آن مدعی شد: «دستور تعطیلی کنسولگری چین در هیوستون را به‌خاطر محافظت از مالکیت معنوی و اطلاعات شخصی آمریکایی‌ها صادر کردیم».

 

پس از آن نیز، وزارت خارجه چین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «در روز بیست‌وچهارم جولای، وزارت امور خارجه چین تصمیم خود برای لغو مجوز تاسیس و راه‌اندازی کنسولگری آمریکا در چنگدو را به اطلاع سفارت آمریکا رساند... وضعیت کنونی بین چین و ایالات متحده، چیزی است که چین نمی‌خواهد شاهد آن باشد و مسئولیت آن صرفاً به دوش ایالات متحده است».

 

منبع:فارس

کلمات کلیدی: آمریکا چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار