ایران قصد تفرقه افکنی بین آمریکایی ها را دارد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد
سناتور ارشد آمریکایی:

ایران قصد تفرقه افکنی بین آمریکایی ها را دارد

یک نماینده ارشد مجلس سنای آمریکا مدعی شده ایران می‌خواهد میان آمریکایی‌ها ترس و تفرقه ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، «میچ مک‌کانل»، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا امروز سه‌شنبه مدعی شد ایران می‌خواهد بین آمریکایی‌ها ترس و تفرقه ایجاد کند.

این سناتور ارشد آمریکایی ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر متهم کرد.

مک‌کانل گفت: «روسیه، چین، ایران و سایر بازیگران خارجی به دنبال اثرگذاری در سیاست ما، دخالت در انتخاباتمان و ایجاد ترس و تفرقه میان آمریکایی‌ها هستند.»

وی اضافه کرد: «این تهدیدهای جدی ایجاب می‌کند که ما متحد باشیم. نمی‌توانیم اجازه بدهیم آنها بیش از این بین ما تفرقه بیندازند.»

مک‌کانل همچنین مدعی شده این سه کشور به دنبال تضعیف اعتماد آمریکایی‌ها به نهادهای آمریکایی و سیستم حکومتی این کشور هستند.»

یک نهاد رسمی آمریکا چند هفته پیش در بیانیه‌ای ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور متهم کرد.

در بیانیه‌ای که «ویلیام ایوانیا»، مدیر «مرکز ملی امنیت و ضداطلاعات»، از نهادهای زیرمجموعه «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا منتشر کرده آمده است: «کشورهای خارجی از تدابیر اثرگذار در رسانه‌های اجتماعی و سنتی برای اثرگذاری بر دیدگاه‌ها و ترجیحات رأی‌دهندگان آمریکایی، ایجاد تغییر در سیاست‌های آمریکا، دامن زدن به تفرقه‌ها و تضعیف اعتماد به روند دموکراتیک ما استفاده می‌کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «در حال حاضر، نگرانی ما در وهله اول از چین، روسیه و ایران است- اگرچه بقیه دولت‌‌ها و بازیگران غیردولتی هم می‌توانند به روند انتخاباتی ما ضربه بزنند.»

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز ۳ نوامبر برگزار خواهد شد.رسانه‌های آمریکایی حدود ۲ ماه  پیش گزارش دادند «مارکو روبیو» و «کریس ون‌هولن» تهیه‌کننده‌های این طرح هستند و آنها گفته‌اند قصد دارند آن را به عنوان متمم به لایحه بودجه دفاعی آمریکا در سال مالی ۲۰۲۱ اضافه کنند.

بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا نهادهای حاکمیتی آمریکا بارها کشورهای دیگر به ویژه روسیه را به دخالت و تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرده‌اند.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا مدعی شده‌اند در جریان مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ هکرهای روسی به رایانه‌های کمیته ملی حزب دموکرات نفوذ کرده و اطلاعات محرمانه آن را به بیرون درز داده‌اند. مسکو همواره این اتهامات را رد کرده است. 

این ادعاها در حالی مطرح‌شده که آمریکا از سوی نهادهای مستقل حقوق بشری به تخریب روند دموکراسی در دیگر کشورها از طریق توسل به ابزارهای مختلف از جمله کودتا متهم است.

«دونالد ترامپ» شهریورماه سال ۱۳۹۷ فرمانی را امضا کرد که بستر قانونی لازم را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه شرکت‌ها یا افراد خارجی مظنون به دخالت در انتخابات آمریکا فراهم می‌کند. 

غیر از انتخابات ریاست‌جمهوری ادعاهایی هم درباره دخالت یا تلاش برای دخالت در انتخابات کنگره آمریکا مطرح شده است.

«دن کوتس»، مدیر وقت اطلاعات ملی آمریکا دی‌ماه سال ۱۳۹۷ در گزارشی کشورهای روسیه، چین و ایران را به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا متهم کرد.

در آن گزارش ادعا شده بود این سه کشور تلاش کرده‌اند روی رأی‌دهندگان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۸ اثر بگذارند، اما شواهدی مبنی بر نفوذ آنها به سیستم‌های رأی‌گیری وجود ندارد.

 

فارس

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر