نماینده آمریکا: ناقضان قطعنامه ۲۲۳۱ نیز مشمول تحریم‌ها می‌شوند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نماینده آمریکا: ناقضان قطعنامه ۲۲۳۱ نیز مشمول تحریم‌ها می‌شوند

نماینده آمریکا در سازمان ملل با انتقاد از عدم همراهی تروئیکای اروپایی با واشنگتن در بازگشت ادعایی تحریم‌ها علیه ایران، گفت ناقضان قطعنامه ۲۲۳۱ نیز مشمول تحریم‌ها و محدودیت‌های آمریکا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد که طی هفته‌های اخیر با مخالفت‌های کشور‌های عضو شورای امنیت در موضوع بازگشت تحریم‌های جهانی علیه ایران مواجه شده، دوباره به تهدید جامعه بین‌المللی روی آورد.

 

کرافت روز شنبه در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اِس»، گفت: «ما یک تمرکز داریم، تنها هدف ما طی ماه‌های قبل این بود که مطمئن شویم خاورمیانه و اسرائیل را امن نگه می‌داریم، به تبع همین، ما شهروندان اروپایی را هم ایمن نگاه می‌داریم».

 

به نوشته وبگاه این شبکه، وی با انتقاد از عدم همراهی سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس از توسل واشنگتن به مکانیسم موسوم به اسنپ‌بک، اظهار داشت: «این برای من تاسف‌بار است. ما موضع روسیه و چین را در این زمینه می‌دانیم. از تمام کشور‌های جهان، آلمان بیشتر از هر کشوری باید اهمیت حفاظت از اسرائیل را درک کند».

 

نماینده آمریکا درباره عدم محبوبیت خود در بین اعضای شورای امنیت حتی در نظر متحدان نزدیک واشنگتن، در تلاش برای حفظ آبرو مدعی شد: «این مسابقه محبوبیت نیست! من به دنبال تشویق نیستم، زیرا قطعا از آن برخوردار نیستم... خب مشکلی نیست».

 

کرافت سپس با تهدید کشور‌های جهان به لزوم تبعیت از بازگشت ادعایی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، هشدار داد: «هر کشوری که قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کند، مشمول محدودیت‌ها قرار می‌گیرد».

 

یکشنبه هفته قبل بود که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای مدعی شد با توسل به مکانیسم موسوم به ماشه، عملاََ تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران، که پیشتر لغو شده بودند، اکنون دوباره اجرایی شدند. واشنگتن ادعا کرد تمام مفاد قطعنامه‌های ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۸۳۵ و ۱۹۲۹ که ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ ملغی شده بودند، دوباره فعال شده‌اند.

 

«دنیل دِپِتریس» عضو اندیشکده «دیفِنس پرایاریتیز» و ستون‌نویس نشریه «واشنگتن اگزمینر» طی یادداشتی در وبگاه «هیل» نوشت دو سال سیاست فشار و تحریم دولت واشنگتن به ایران هم نتوانسته این کشور را برای مذاکره مجدد تسلیم کند./ خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده