موضع پنتاگون در خصوص آزمایش سامانه موشکی اس۴۰۰ در ترکیه-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

موضع پنتاگون در خصوص آزمایش سامانه موشکی اس۴۰۰ در ترکیه

وزارت دفاع ترکیه از موضع پنتاگون در خصوص آزمایش سامانه موشکی اس۴۰۰ در ترکیه به شدت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت دفاع ملی ترکیه از موضع پنتاگون در خصوص آزمایش سامانه موشکی اس ۴۰۰ در ترکیه به شدت انتقاد کرد.

 

وزارت دفاع ملی ترکیه با صدور بیانیه‌ای ادعای وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) را که این اقدام ترکیه را مغایر با تعهداتش در قبال ناتو دانسته است‏ رد کرد.

 

وزارت دفاع ملی ترکیه تاکید کرد: این کشور کاملا به مسئولیت هایش در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پایبند است.

 

این وزارتخانه آزمایش سامانه‌های دفاعی اس ۴۰۰ خریداری شده از روسیه را بخشی از روند معمول خرید و استقرار این قبیل سامانه‌ها دانست. در این بیانیه با اشاره به اینکه برخی متحدان ناتو نیز سامانه‌های اس ۳۰۰ روسی را در اختیار دارند‏، تاکید شده است ترکیه نیز از سامانه‌های اس ۴۰۰ به صورت مستقل و بدون انطباق با سامانه‌های فرماندهی ناتو استفاده خواهد کرد.

 

وزارت دفاع ملی ترکیه تاکید کرد: آنکارا انتظار دارد کشور‌های دوست و متحد به جای مطرح ساختن اظهاراتی که می‌تواند به روابط با ترکیه لطمه وارد کند‏، در خصوص سامانه‌های اس ۴۰۰ بر پیشنهاد‌هایی که می‌تواند به عنوان جایگزین مطرح شود، متمرکز شوند. هدف ترکیه رنجاندن دیگران نیست بلکه تامین امنیت مردم این کشور است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده