واکنش پوتین به خروج آمریکا از INF/ این اقدام منجر به رقابت جدید تسلیحات اتمی می شود-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش پوتین به خروج آمریکا از INF/ این اقدام منجر به رقابت جدید تسلیحات اتمی می شود

رئیس جمهوری روسیه می‌گوید، خروج آمریکا از پیمان نیروهای اتمی میان برد یا INF یک اشتباه بزرگ بود که به خطر یک رقابت جدید تسلیحات اتمی می‌انجامد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در اوت ۲۰۱۹ آمریکا از پیمان نیروهای اتمی میان برد خارج شد و علت آن را نقض ادعایی مفاد این توافق دانست.

حال، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه می‌گوید که این اقدام از سوی دولت واشنگتن یک اشتباه بزرگ و فاحش است که به خطر از سرگیری رقابت تسلیحات اتمی منجر می‌شود.

وی افزود: ما خروج آمریکا از پیمان INF را که در نتیجه توقف عملکرد آن است، یک اشتباه جدی می‌دانیم که خطر از سرگیری و تجدید یک رقابت تسلیحات موشکی و تقابل بالقوه و لغزش به سوی یک تنش بدون کنترل را افزایش می‌دهد.

به گفته رئیس جمهوری روسیه، این پیمان که واشنگتن در ۲۰۱۹ از آن خارج شد یک مولفه کلیدی در ساختار امنیتی جهانی بود و به دلیل تنش بین ناتو و روسیه، تهدیدهای ناشی از عدم وجود آن در اروپا آشکار است.

وی افزود:‌ این پیمان نقش ویژه‌ای در حفظ پیش بینی و مهار در بخش مربوط به موشک در سراسر اروپا داشت.

مسکو همچنین اعلام کرده که روسیه آماده انجام اقدامات لازم برای کاهش تاثیر ناشی از متوقف شدن این پیمان است.

در فوریه ۲۰۱۹، واشنگتن اعلام کرد که یک اعلامیه شش ماهه مبنی بر خروج از این پیمان می‌دهد؛ این توافق در ۱۹۸۷ با هدف ممنوعیت موثر تمامی موشکی‌های میان برد و کوتاه برد بالستیک، موشک‌های کروز و پرتابه‌ها بین روسیه و آمریکا امضا شد.

یکی از دلایل ذکر شده برای تصمیم ایالات متحده در خروج از این پیمان، ناکامی روسیه در بازگشت به انطباق کامل و تأیید شده از طریق انهدام سیستم موشکی غیر منطبق موشکی اعلام شد.

در اوت همان سال، آمریکا به صورت یکجانبه از این پیمان خارج شد و اعلام کرد، مسکو به شخصه مسئول متوقف شدن این پیمان است.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده