ادعای جدید رویترز درباره فرود یک هواپیمای ایرانی در ونزوئلا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ادعای جدید رویترز درباره فرود یک هواپیمای ایرانی در ونزوئلا

رویترز بامداد چهارشنبه به نقل از «یک قانونگذار اپوزیسیون ونزوئلا» و «داده‌های پروازی» مدعی شد که یک هواپیمای ایرانی در ونزوئلا فرود آمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز نوشت که این هواپیما روز سه‌شنبه به وقت محلی ونزوئلا در این کشور فرود آمد.رویترز این هواپیما را EP-FAB ۷۴۷ معرفی کرد و نوشت که شرکت هواپیمایی «فارس ایر قشم» مالک آن است.

 

آمریکا در سال ۲۰۱۹ فارس ایر قشم را به بهانه آنچه که انتقال تسلیحات به سوریه خوانده است، تحریم کرد.بر اساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که این هواپیما چه چیزی به ونزوئلا برده است.

 

«خوزه مانوئل اولیوارس» نماینده ایالت «وارگاس» در پیامی توئیتری نوشت که این هواپیما در فرودگاه «مایکوتیا» در این ایالت فرود آمد.

 

داده‌های سایت Flightradar۲۴ که پرواز هواپیماها را رصد می‌کند، نشان می‌دهد که این هواپیما ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی به سمت کاراکاس پرواز کرده است. این هواپیما یک شب قبل از تهران به پرواز در آمده و در تونس و جمهوری «کیپ ورده» در آفریقا توقف کرده بود.

 

رویترز نوشت: اوایل سال جاری بیش از ۱۲ پرواز از سوی شرکت ماهان ایر تجهیزاتی را به ونزوئلا برد تا به تعمیر پالایشگاه‌های آن کشور کمک کند. ایران همچنین ۲ ناوگان حامل سوخت به ونزوئلا فرستاده است./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده