مشارکت بالای مردم در انتخابات، نشانه تمایل آنها به تغییر است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مشارکت بالای مردم در انتخابات، نشانه تمایل آنها به تغییر است

فرماندار دموکرات ایالت میشیگان در مصاحبه‌ای گفت: مشارکت زیاد مردم در انتخابات ریاست جمهوری امروز در آمریکا نشانه تمایل آنها به تغییر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۱۰

مشارکت بالای مردم در انتخابات، نشانه تمایل آنها به تغییر استبه گزارش راهبرد معاصر؛ «گرچن ویتمر» (Gretchen Whitmer) فرماندار دموکرات ایالت میشیگان امروز سه شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» درباره مشارکت بالای مردم آمریکا در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور گفت: این مشارکت تاریخی و بی سابقه مردم در انتخابات ریاست جمهوری نشانه تمایل آنها به تغییر است.

 

فرماندار دموکرات ایالت میشیگان در این باره ادامه داد: حرف‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ممکن است باعث اقدامات خشونت آمیز و تروریسم داخلی شود. به مردم می گویم که همه باید در رأی گیری شرکت کنیم؛ پس ماسک‌هایتان را بزنید، صبر داشته باشید و در صف‌ها منتظر رأی دادن بایستید.

 

این در حالی است که ساعاتی پیش نخستین صندوق رای‌گیری ساعت ۵ صبح به وقت محلی (ساعت ۱۰ به وقت بین المللی) در ایالت «ورمونت» در شرق آمریکا باز شد.

 

به گزارش روزنامه تلگراف، در این دُور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، علاوه بر تعیین تکلیف ۴۳۵ کُرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا، رئیس‌جمهور در ۴ سال آینده آمریکا مشخص خواهد شد.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده