سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ترامپ: حامیان ۷۵ میلیون نفری من مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود!

ترامپ: حامیان ۷۵ میلیون نفری من مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود! رئیس جمهور ایالات متحده به رغم جنجال آفرینی فراوان، بار دیگر با انتشار یک پیام توئیتری مدعی شد که تمام افرادی که در انتخابات به او رأی داده اند، تا مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود!
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۷۱

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که به برانگیختن حامیان خود و تشویق آنان به ایجاد آشوب و یورش به درون ساختمان کنگره در روز چهارشنبه متهم شده است، روز جمعه بار دیگر در یک پیام توئیتری نوشت: «۷۵ میلیون نفر از میهن پرستان خوب آمریکا که به من، [سیاست] نخست آمریکا، و [سیاست] آمریکا را باردیگر طراز اول می کنیم، رأی داده اند؛ تا مدت زمانی طولانی در آینده صدایی قدرتمند خواهند بود!»

وی در ادامه این پیام بدون اشاره دقیق به مقصود اصلی خود نوشت: «این افراد [رأی دهندگان] به هیچ شکل و فرمی مورد بی حرمتی یا رفتار ناعادلانه قرار نخواهند گرفت».

گفتنی است که روز گذشته (چهارشنبه) همزمان با برگزاری نشست گنکره برای تأیید آرای الکترال انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، «دونالد ترامپ» با ارسال پیام‌هایی در توئیتر و فیس‌بوک حامیان خود را به برگزاری تجمع اعتراضی در برابر کنگره و اعتراض به آنچه که وی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری می خواند، دعوت کرد.

در یورش ناگهانی معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به داخل کنگره این کشور چهار تن کشته شدند که به گفته پلیس، تمام کشته شدگان از طرفداران دونالد ترامپ بودند. همچنین تاکنون پلیس آمریکا ۵۲ نفر را در این اعتراضات بازداشت کرده اند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار