وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

سازمان ملل: تحریم انصارالله یمن پیامدهای جدی انسانی و سیاسی به همراه خواهد داشت

سخنگوی سازمان ملل متحد هشدار داد که طرح آمریکا برای تحریم انصارالله یمن ، عواقب جدی به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان ملل متحد دوشنبه شب به وقت تهران هشدار داد که طرح آمریکا برای تحریم  انصارلله یمن به عنوان یک سازمان تروریستی، پیامدهای جدی انسانی و سیاسی به همراه خواهد داشت.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «استفان دوژاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد گفت، ضروری است که ایالات متحده به سرعت مجوزها و معافیت‌های لازم را صادر کند تا اطمینان حاصل شود که  کمک‌رسانی  بشردوستانه سازمان ملل  به تمام مردم  یمن بدون هیچ گونه اختلالی ادامه می‌یابد.

وی همچنین گفت که سازمان ملل نگران است که این اقدام اثرات مخربی در تلاش برای از سرگیری روند سیاسی در یمن بگذارد همچنین مواضع طرفین درگیری در یمن  را چند قطبی کند.

خبرگزاری «رویترز» امروز گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که روز دوشنبه به نقل از «مایک پامپئو» وزیر خارجه فعلی آمریکا منتشر کرده، اعلام کرده  که قصد تن از اعضای ارشد جنبش انصارالله یمن را تروریست اعلام کند.

این گزارش در حالی منتشر شد که ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به شش سال زیرساخت‌های یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته، با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد؛ اما پامپئو جنبش انصارالله را که در حال دفاع از مردم یمن و مقاومت در برابر متجاوزان سعودی و اماراتی است، به «اقدامات تروریستی» متهم کرده است.

وزیر خارجه آمریکا همچنین بدون اشاره به حجم گسترده تسلیحات مرگباری که از کشورش و دیگر دولت‌های متحد واشنگتن (مانند انگلیس و فرانسه) به دست سعودی‌ها و اماراتی‌ها رسیده و بر سر مردم یمن و زیرساخت‌های آن ریخته می‌شود، ایران را به دخالت در این جنگ متهم کرد.

«محمد علی الحوثی» عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن در واکنش به این اقدام واشنگتن، سیاست‌های دولت ترامپ را نشانگر بحران تفکر و یک رفتار محکوم دانست و گفت که یمن نیز حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌داند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار