مجسمه‌ای ۲ هزار ساله در یک کیسه زباله در یونان پیدا شد وزیر بهداشت: تنها ۶۰۰ نیروی متخصص فارغ‌التحصیل داریم که باید در سراسر کشور توزیع شوند شناسایی ۴۵۱ نوع بیماری نادر در کشور / لزوم دسترسی به دارو‌های «اورفان» برای این بیماران تأثیر قطعی معدل در پایه دهم حذف شد جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در بریتانیا تشکیل پرونده سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس / جزئیات تازه از  نحوه سرقت تاثیر قطعی معدل دوره یازدهم و دوازدهم دانش آموزان در نتیجه نهایی کنکور تصویب شد وکیل پخشان عزیزی: دیوان عالی کشور با درخواست توقف اجرای حکم پخشان عزیزی موافقت کرد انتشار نتایج اجرای مصوبه سیاست‌های سنجش و پذیرش تراژدی پرندگان در خوزستان / قتل‌عام هزاران پرنده با دانه سمی سارقان زن تلفن همراه را شناسایی کنید + عکس سارق توقیف چهار تریلی زباله در دماوند مدارس ابتدایی استان همدان فردا غیرحضوری شد تایید شیوع ویروس مرگبار ماربورگ در تانزانیا مدارس کرمانشاه فردا غیرحضوری است/ تعطیلی ادارات در روز‌های پنجشنبه تا پایان بهمن

صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن‌های آسترازنکا و بهارات در ایران

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو از صدور مجوز مصرف اضطراری برای ۲ واکسن خارجی دیگر (آسترازنکا و بهارات) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدحیدر محمدی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو  اظهار کرد: واکسن‌های آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت را کسب کردند.

او افزود: پرونده و مستندات این واکسن توسط کارشناسان سازمان غذاودارو مطالعه شد و پس از «اسپوتنیک وی»، این واکسن‌ها مجوز مصرف اضطراری دریافت کردند.

محمدی تصریح کرد: آسترازنکا یک شرکت چندملیتی است و شرکت انگلیسی صِرف نیست؛ بخشی از تحقیقات این واکسن توسط آکسفورد انجام شده، بخشی از تولید این واکسن توسط کشور سوئد انجام شده و بخش دیگر تحقیقات و تولید آن توسط سایر کشور‌ها انجام شده است.

او گفت: واکسن آسترازنکا در ۷ کشور دنیا تولید می‌شود و کشور‌های انگلیس، هند، روسیه و کره جنوبی از جمله کشور‌هایی هستند که این واکسن را تولید می‌کنند. بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری خرید واکسن کرونا از کشور‌های آمریکا، انگلیس و فرانسه ممنوع است و این واکسن‌ها نباید در این کشور‌ها تولید شوند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو اضافه کرد: آسترازنکا شرکتی چندملیتی است و در صورت واردات واکسن از این شرکت، محصولات آن از کشور‌های کره جنوبی و روسیه خریداری می‌شود، همچنین این واکسن، هم از طریق قرارداد کواکس و هم به صورت مستقیم خریداری می‌شود و هنوز مشخص نیست که چند دوز از این واکسن به کشور وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار