صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن‌های آسترازنکا و بهارات در ایران-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن‌های آسترازنکا و بهارات در ایران

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو از صدور مجوز مصرف اضطراری برای ۲ واکسن خارجی دیگر (آسترازنکا و بهارات) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدحیدر محمدی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو  اظهار کرد: واکسن‌های آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت را کسب کردند.

او افزود: پرونده و مستندات این واکسن توسط کارشناسان سازمان غذاودارو مطالعه شد و پس از «اسپوتنیک وی»، این واکسن‌ها مجوز مصرف اضطراری دریافت کردند.

محمدی تصریح کرد: آسترازنکا یک شرکت چندملیتی است و شرکت انگلیسی صِرف نیست؛ بخشی از تحقیقات این واکسن توسط آکسفورد انجام شده، بخشی از تولید این واکسن توسط کشور سوئد انجام شده و بخش دیگر تحقیقات و تولید آن توسط سایر کشور‌ها انجام شده است.

او گفت: واکسن آسترازنکا در ۷ کشور دنیا تولید می‌شود و کشور‌های انگلیس، هند، روسیه و کره جنوبی از جمله کشور‌هایی هستند که این واکسن را تولید می‌کنند. بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری خرید واکسن کرونا از کشور‌های آمریکا، انگلیس و فرانسه ممنوع است و این واکسن‌ها نباید در این کشور‌ها تولید شوند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو اضافه کرد: آسترازنکا شرکتی چندملیتی است و در صورت واردات واکسن از این شرکت، محصولات آن از کشور‌های کره جنوبی و روسیه خریداری می‌شود، همچنین این واکسن، هم از طریق قرارداد کواکس و هم به صورت مستقیم خریداری می‌شود و هنوز مشخص نیست که چند دوز از این واکسن به کشور وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر