حمله پهپادی به به پایگاه هوایی ملک خالد عربستان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

حمله پهپادی به به پایگاه هوایی ملک خالد عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد جمعه از حمله یگان پهپادی این کشور به پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 02
کد خبر: ۸۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمنی بامداد روز جمعه خبر داد که یگان پهپادی یمن پایگاه هوایی «ملک خالد» در «خمیس مشیط» عربستان سعودی را هدف قرار داده است.

وی گفت: «پایگاه هوایی "ملک خالد" در خمیس مشیط با دو پهپاد از نوع قاصف 2K مورد هدف قرار گرفت که هدف گیری به صورت دقیق انجام شد».

سخنگوی نیروهای مسلح یمنی در ادامه گفت: «این حمله در پاسخ به تشدید تجاوز و محاصره مستمر علیه کشورمان صورت می‌گیرد».

ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به هفت سال است که یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته و با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده