احیای برجام و اثر مثبت بر کشورهای خلیج فارس از زبان اولیانوف-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

احیای برجام و اثر مثبت بر کشورهای خلیج فارس از زبان اولیانوف

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش بامداد شنبه در پیام توییتری نوشت که احیای برجام می‌تواند مسیر گفت‌وگو میان کشورهای حاشیه خلیج فارس را باز کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توییتر به اثرات مثبت احیای برجام بر اوضاع در خلیج فارس اشاره کرد.

 

وی در این پیام توییتری نوشت: «احیای برنامه جامع اقدام مشترک ممکن است که اثرات مثبتی بر اوضاع در خلیج فارس داشته و مسیر را برای گفت‌وگوهای مستقیم میان کشورهای منطقه درباره موضوعات امنیت منطقه با توجه به ابتکارهای موجود از جمله مفهوم روسیه برای امنیت جمعی در منطقه باز کند».

 

اولیانوف در پیام توییتری دیگر نوشت: «مفهوم روسیه برای امنیت جمعی در خلیج فارس چند سال پیش مطرح شده است. این طرح اصلاح و طبق دیدگاه کشورهای خلیج فارس به روز رسانی شده است».

 

دولت آمریکا از زمان اجرایی شدن برجام در دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» کارشکنی‌ها را برای به حداقل رساندن منافع ایران از این توافق آغاز کرد. اکنون دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

 

مقام‌های دولت جو بایدن بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده‌اند اما تاکنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند سرباز زده‌اند و برگزاری پنج دور مذاکرات فشرده برای احیای برجام تاکنون به نتیجه نرسیده است و قرار است دور ششم مذاکرات هفته آینده از سر گرفته شود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده