از دست دادن صدای زن انگلیسی پس از تزریق دوز دوم واکسن استرازنکا صحت دارد؟-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

از دست دادن صدای زن انگلیسی پس از تزریق دوز دوم واکسن استرازنکا صحت دارد؟

یک زن انگلیسی ادعا می‌کند پس از تزریق دوز دوم واکسن «آکسفورد-آسترازنکا» دیگر قادر به صحبت نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۸۱

به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از روزنامه دیلی میل، سوفیا گومس ۴۳ ساله، از ویسبک در کمبریج شایر انگلیس معتقد است که یک واکنش شدید آلرژیک داشته است که چند ساعت پس از تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا در ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت)، وی را از صحبت کردن باز داشته است.

 

گومس گفت: پزشکان بیمارستان «کینگ لین» در «نورفولک» که پس از بروز این واکنش عجیب و غریب به آنجا رفته بود، گلوی وی را اسکن کردند و هیچ مشکلی پیدا نکردند.

 

این زن ۴۳ ساله به مدت یک هفته در این بیمارستان بستری بود و چندین متخصص وی را معاینه کردند اما هیچ یک نتوانستند وضعیت وی را توضیح دهند.

 

گومس، علت این عارضه را تزریق این واکسن می داند. یک استاد دانشگاه ادینبورگ گفت که از دست دادن صدا به احتمال زیاد اتفاقی بوده است.

 

سازمان تنظیم دارو در انگلیس (MHRA ) اعلام کرد: هیچ مدرکی وجود ندارد که از دست دادن صدای خانم گومس با تزریق این واکسن مرتبط باشد.

 

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع یافته است.

 

بر اساس آخرین آمارها از زمان شیوع ویروس کرونا تا امروز سه میلیون و ۷۴۴ هزار و ۲۹ نفر در جهان بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

 

واکسیناسیون در بسیاری از کشورها علیه این ویروس در حال انجام است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار