بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش-راهبرد معاصر
توضیحات سردار جلالی درباره تشکیل «فرماندهی ارشد پدافند غیرعامل نفتی» لایحه عفاف و حجاب آماده ابلاغ برای اجرا است هدیه رهبر انقلاب به یکی از غرفه‌داران نمایشگاه کتاب+ عکس محسن رضایی: در بخش اقتصاد نیاز به تحول جدی داریم سردار سلامی: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد طحان نظیف: مجلس قوی قانونی را تصویب می کند که با اسناد بالادستی تطابق دارد منتخبان اولویت‌های مجلس دوازدهم را در فراکسیون گام دوم مطرح کردند رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب بازدید کردند+ عکس سردار حسنی آهنگر: عملیات «وعده صادق» بزرگترین پیشران برای نقطه عطف آینده دانست رئیس جمهور قانون تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی را ابلاغ کرد رهبر انقلاب: یکی از وظایف بزرگمان این است که ائمه را به دنیا معرفی کنیم دریادار سیاری: تغییر سبک زندگی از برنامه‌های دشمن در حوزه جنگ نرم است وعده صادق، اصلاح‌طلبان و امان نامه رضا پهلوی واکنش مجلس به پیشنهاد تعطیلی شنبه و کاهش ساعت کاری کارمندان صعود ۸ پله‌ای دانشگاه شریف در رتبه‌بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از مصوبات این کمیسیون در لایحه رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت که براساس یکی از مصوبات رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش تعمیم می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر رضا حاجی‌پور با اشاره به جلسات کمیسیون آموزش برای بررسی لایحه رتبه بندی معلمان که از دوشنبه هفته جاری به صورت سه شیفت برگزار شده، گفت: یکی از مصوبات این جلسه، کاهش توقف در رتبه‌ها از ‪۶‬ سال به ۵ سال بود. این عدد برای معلمان مناطق محروم، مرزی و عشایری ۴ سال و برای نخبگان ۳ سال محاسبه خواهد شد.

وی افزود: حذف شرط ۲ سال تجربه ورود به رتبه‌بندی و تعمیم رتبه‌بندی به همه معلمان شاغل وزارت آموزش و پرورش نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش با اشاره به مصوبه است کمیسیون مبنی بر حذف محدودیت‌های دستیابی به رتبه ها (سقف درصدی برای هر رتبه) نیز گفت: همچنین بر اساس مصوبه کمیسیون، سقف سنوات دسترسی به رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم از ۲۰ و ۲۶ به ۱۵ و ۲۱ تقلیل یافت.

وی اضافه کرد: همچنین با نظر اعضا کمیسیون در این لایحه قید شد که وزارت آموزش و پرورش مکلف است ظرف یک ماه آیین نامه مربوط را با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی به تصویب هیات دولت برساند.

حاجی‌پور در پایان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم مصوبه کمیسیون را هرچه سریع‌تر به صحن علنی ارسال و بعد از بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال کنیم./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده