قاضی‌زاده هاشمی: کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست-راهبرد معاصر
سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید بهادری‌جهرمی: دولت اولین برخوردکننده با پرونده چای دبش بود زمان اجرایی شدن مصوبه تعطیلی شنبه‌ها آیت الله رئیسی: ایستادگی ملت فلسطین نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است توضیحات وحیدی درباره یک اظهارنظر انتخاباتی اسلامی:‌ تنها دو مسئله بین ایران و آژانس باقی‌مانده است اصلاح آیین نامه رفع تعهدات ارزی صادر کنندگان تصویب شد غیبت قالیباف در مجلس به علت بیماری مستمری این مددجویان بهزیستی پرداخت می‌شود+ جزئیات رحیم صفوی: همه ما وظیفه داریم صدای مظلومان جهان باشیم وزیر کار: برای اولین‌بار نرخ بیکاری بعد از ۴ دهه به ۷ درصد رسید

قاضی‌زاده هاشمی: کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست

رئیس بنیاد شهید گفت: به‌ دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد شهید هستیم؛ کار بنیاد بنگاه‌داری نیست. بنیاد شهید تنها به کمتر از یک‌سوم جامعه هدف خود خدمات می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۲۰

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه بازدید از آسایشگاه جانبازان وایثارگران مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت اقتصادی بنیاد شهید به عنوان یک موضوع حاشیه‌ای باید در قالب یک مدیریت مستقل صورت گیرد.

وی افزود: ما به‌دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد نظیر بانک و بیمه دی، سازمان اقتصادی کوثر و سازمان اموال و املاک بنیاد هستیم چراکه کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست بلکه وظیفه این نهاد ارائه خدمات به جامعه ایثارگری است بنابراین نباید وقت بنیاد صرف بنگاه‌داری شود.

معاون رییس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: تامین بودجه و درآمد برای رسیدگی به امور بنیاد شهید یکی از اهداف تغییر و تحول یاد شده در ساختار اقتصادی بنیاد است. در حال حاضر تعداد زیادی از جانبازان و ایثارگران به‌دلیل کمبود منابع در نوبت دریافت خدمات قرار دارند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه بنیاد شهید در حال حاضر تنها  به کمتر از یک سوم جامعه هدف خود نظیر جانبازان و یا اقشار نیازمند به کمک معیشتی، خدمات می‌دهد، گفت: از طرفی بخش اقتصادی بنیاد باید تامین نیازهای جامعه هدف این نهاد را مدنظر داشته باشد. تامین اقلام مختلف مانند ویلچر، دارو و خدمات آموزشی و همچنین تامین اشتغال جامعه ایثارگری از وظایف تعریف شده برای مجموعه‌های اقتصادی بنیاد در چشم‌انداز تحول این نهاد است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با توجه به نوع تشکیلات و فعالیت شرکت‌های اقتصادی، تصمیمات مختلفی درباره آن‌ها اتخاذ خواهد شد، گفت: بنیاد شهید دارای حدود 140 شرکت و مجموعه اقتصادی است که برخی وابسته به این نهاد، تعدادی تحت مدیریت و نام بنیاد شهید و برخی نیز با سهام داری جامعه ایثارگری اداره می‌شوند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده