آیا نسل چهارمی ها مخالف نظام هستند؟-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید
ایمانی جاجرمی جامعه شناس شهری پاسخ می دهد؛

آیا نسل چهارمی ها مخالف نظام هستند؟

برخی می گویند به واسطه حضور پررنگ نوجوانان در اغتشاشات، بخشی از نسل سوم و چهارم انقلاب به باورهای انقلاب اسلامی بی تفاوت شده اند که البته به دلایل مختلف تحلیل درستی نیست.
حسین ایمانی جاجرمی
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - 2018 January 25
کد خبر: ۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛اگر در اغتشاشات اخیر فقط به مسائل سیاسی و اقتصادی بپردازیم و به بقیه ابعاد موضوع توجه نکنیم، نمی توانیم درک کامل و تحلیل درستی از این مسئله داشته باشیم. 


نکته بدیهی اینکه انباشت مطالبات خصوصا نسل نوجوان و جوان زمینه اعتراضات را فراهم کرد. آقای روحانی پیش از انتخابات به شکل موازی وعده هایی مبنی بر بازتر کردن فضای اجتماعی و بهبود اوضاع اقتصادی داد ولی در عمل خیلی نتوانسته موفق باشد، البته دامنه این اعتراضات فقط به دولت محدود نشد.


از قوه قضاییه و مقننه تا سازمان های عمومی و حتی بخش خصوصی محور اعتراضات قرار داشتند. دراین شرایط برخی می گویند به واسطه حضور پررنگ نوجوانان در اغتشاشات، بخشی از نسل سوم و چهارم انقلاب به باورهای انقلاب اسلامی بی تفاوت شده اند که البته تحلیل درستی نیست.


در همه دنیا مشارکت های سیاسی متر و شاخص درستی برای سنجش افکارعمومی و میزان رضایت مردم از حکومت مستقر است. ما نباید مطالبه گری و اعتراض به کاستی ها را مساوی با مخالفت با اساس انقلاب بدانیم.


البته احساس داشتن فاصله با جریان اصلی جامعه و ارزش های ایرانی - اسلامی همیشه برای یک گروهی از جامعه وجود داشته است. البته خطری که در این زمینه احساس می شود اینکه به نظر می رسد این تعداد روز به روز بیشتر و از حالت نرمال خارج می شوند.


بخشی از ریشه این موضوع به ساختارهای بسته تصمیم گیری بازمی گردد. همان نسلی که انقلاب کرده اند الان به سن پیری رسیده اند و انگار حاضر نیستند منابع و مناصب را رها کنند و از نسل امروز استفاده کنند. این خیلی مسئله مهمی است که شما بتوانید ساختارت را نوسازی کنی.


آن ها می دانند باید تغییر ایجاد شود، اما منافع اجازه تغییر را نمی دهد. در این میان توجه به منزلت اجتماعی نسل سوم و چهارم نیز در کنار دادن مسئولیت ها می تواند از معترضین نیروی کارآمد برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ساخت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده