هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند

وزیر امور خارجه هند گفت: دهلی نو قصد دارد پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از اسپوتنیک، هند پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم گیری خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوشما سوارج، همتای هندی وی، روز سه شنبه دیدار و درباره تنش‌ها در خلیج فارس و همچنین نظام مالی ویژه برای افزایش روابط و همکاری‌های تجاری و اقتصادی با یکدیگر رایزنی کردند.

 

سوارج در این دیدار که نخستین نشست میان دو طرف پس از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران بود، به اطلاع ظریف رساند که دهلی نو تصمیم گیری درباره خرید نفت از ایران را به پایان انتخابات سراسری هند (۲۳ ماه مه) موکول کرده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه هند در توئیتی پس از این دیدار نوشت: سوشما سوارج، وزیر امور خارجه و محمد جواد ظریف، همتای ایرانی وی درخصوص مسائل و منافع دوجانبه گفتگو‌های سازنده‌ای داشتند. دو طرف همچنین درباره موضوعات منطقه‌ای از جمله افغانستان، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

سفارت ایران در دهلی نو نیز اعلام کرد در دیدار سازنده میان ظریف و سوارج، موضع ایران در قبال توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ -موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک- تعمیق روابط دوجانبه، گام‌هایی که ایران در چارچوب برجام برداشته است و همچنین مسائل منطقه‌ای رایزنی کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده