ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت

محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۹۳

به گزارش ارهبرد معاصر محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.

برای ارزیابی ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت، محققان بیش از ۴۸۰۰ زن ۶۵ سال به بالا را که دیابت نداشتند و به طور مستقل زندگی می‌کردند، ثبت نام کردند.

به مدت ۲۴ ساعت در روز و به مدت یک هفته، این زنان دستگاهی را بر روی پای خود می‌بستند که تعداد گام‌های برداشته شده در هر روز را ثبت می‌کرد. سلامت زنان تا هفت سال تحت نظر بود و ۸ درصد در این مدت به دیابت مبتلا شدند.

الکسیس گاردونو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: نکته کلیدی مطالعه ما این است که به ازای هر ۱۰۰۰ قدم در روز، خطر ابتلا به دیابت در این جمعیت ۶ درصد کمتر بود.

این بدان معنا است که اگر یک فرد مسن به طور متوسط روزانه ۲۰۰۰ گام بیشتر علاوه بر فعالیت‌های قبلی خود بردارد، با کاهش ۱۲ درصدی خطر ابتلا به دیابت روبه‌رو است.

تحقیقات قبلی نشان داده اند که فعالیت بدنی منظم، همراه با رژیم غذایی بهبود یافته، خطر ابتلا به دیابت را در بزرگسالان کاهش می‌دهد.

وزارت بهداشت ایالات متحده حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید در هفته را برای کاهش خطر ابتلا به دیابت و سایر بیماری‌های مزمن توصیه می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار