تحریم های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تحریم های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد که شرکت بازرگانی «ایر کویو» و همچنین موسسات مالی روسیه‌ای «فار ایسترن بانک» و «بانک اسپوتنیک» را به دلیل مشارکت در تامین مالی و ایجاد درآمد برای سازمان‌های کره‌شمالی تحت تحریم قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 27
کد خبر: ۱۳۵۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر آمریکا روز جمعه تحریم‌هایی را علیه دو بانک روس و یک شرکت کره‌شمالی و یک فرد اعمال کرد و مدعی شد که این فرد و نهادها از برنامه تسلیحات کره‌شمالی حمایت می‌کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد که شرکت بازرگانی «ایر کویو» و همچنین موسسات مالی روسیه‌ای «فار ایسترن بانک» و «بانک اسپوتنیک» را به دلیل مشارکت در تامین مالی و ایجاد درآمد برای سازمان‌های کره‌شمالی تحت تحریم قرار داده است.

واشنگتن همچنین «جونگ یونگ نام» را که نماینده شرکت SANS‌ کره شمالی در بلاروس بوده و به زعم آمریکا از سازمان‌های کره‌شمالی که مرتبط با توسعه موشک‌های بالستیک این کشور هستند حمایت می‌کند، تحت تحریم قرار داد.

نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل به درخواست‌ها درباره تحریم‌های جدید پاسخی نداده است.

تحریم‌های جدید آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که چین و روسیه بامداد جمعه (به وقت تهران) پیش‌نویس قطعنامه امریکا که خواستار تشدید تحریم‌های سازمان ملل علیه کره شمالی به دلیل آزمایش‌های موشکی جدید این کشور بود را وتو کردند.

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

غیر از روسیه و چین تمامی ۱۳ عضو دیگر شورای امنیت با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا موافقت کردند. این نخستین بار از سال ۲۰۰۶ است که اعضای شورای امنیت بر سر کره شمالی به اختلاف علنی برمی‌خورند.

قطعنامه پیشنهادی آمریکا خواستار ممنوع کردن صادرات تنباکو و نفت به کره شمالی بود. این قطعنامه همچنین خواستار تحریم گروه هکری «لازاروس» بود که ایالات متحده مدعی است با حکومت کره شمالی مرتبط است.

کره شمالی علی‌رغم تحریم‌های بین‌المللی بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده