تمهیدات اورژانس کشور برای زائران اربعین/ ضرورت تزریق دو دز واکسن کرونا

به گفته رئیس اورژانس کشور زائران اربعین باید حتما دو دز واکسن کرونا را تزریق کنند و اگر شش ماه از نوبت قبلی تلقیح واکسن آنها گذشته حتما باید دز یاد آور را تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر جعفر میعادفر گفت: در مرز مهران ۱۵۰ دستگاه آمبولانس، ۱۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی را آماده و عملیاتی کردیم. بیمارستان های صحرایی توسط سپاه و ارتش در مرز مهران راه اندازی شده است. برای مراسم اربعین امسال ۵۰۰ هزار لیترسرم برای گرمازدگی زائران درخواست کرده ایم که سازمان غذا و دارو بخشی را تامین و بخش دیگر را تا شروع اربعین تامین خواهد کرد.

او افزود: اتاق سرد برای جلوگیری از گرمازدگی راه اندازی شده است ، مردم تا حد امکان از غذای سرد و کنسروی استفاده کنند.سازمان اورژانس نماینده وزارت بهداشت در ایام اربعین است و سعی می شود بهترین خدمات به زوار ارائه شود.

میعادفر گفت: بر اساس آخرین تصمیم ستاد ملی کرونا زائران باید حتما دو دز واکسن را تزریق و اگر شش ماه از نوبت قبلی تلقیح واکسن گذشته باشد باید دز یاد آور را تزریق کنند. پیش بینی می شود که جمعیت ۲۰ میلیونی در ایام اربعین در عراق حضور داشته باشند و توصیه می کنم که مردم حتما واکسن کرونا را تزریق کرده باشند.

او افزود: یک مورد آبله میمون در خوزستان شناسایی شده است و با وجود اینکه بیماری واگیری زیادی ندارند اما مردم دستور العمل های بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: پیش بینی می شود حدود ۳۰۰ هزار نفر از مرزهای شرقی کشور به عراق سفر کنند و در این مناطق تیم های بهداشتی حضور دارند. نظارت های بهداشتی به طور دقیق انجام می شود. کسانی که از مرز شرقی وارد می شوندباید واکسن فلج اطفال را تزریق کنند.

او افزود: اورژانس دو فروند هواپیما برای اورژانس هوایی در نظر گرفته تا مصدومان احتمالی را منتقل کند. توصیه می شود افراد زیر شش سال ، سالمندان، بیماران زمینه ای، زنان باردار مراقبت های لازم را انجام و با پزشک خود قبل از سفر اربعین مشورت کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر