بازداشت یک ایرانی در آلمان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بازداشت یک ایرانی در آلمان

پلیس آلمان مدعی شد مردی ۳۲ ساله را در ایالت غربی نوردراین-وستفالن به اتهام تدارک «حمله با انگیزه اسلام‌گرایانه» بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس آلمان و دادستان‌ها یکشنبه (هشتم ژانویه) در بیانیه‌ای مدعی شدند مردی ۳۲ ساله در ایالت غربی نوردراین-وستفالن به اتهام تدارک «حمله با انگیزه اسلام‌گرایانه» بازداشت شده است. 

 

به گزارش دویچه وله، این مرد که ادعا شده ایرانی است، «مظنون به تدارک اقدام جدی خشونت‌آمیز است که دولت را با تهیه سیانید (سیانور) و رایسین برای ارتکاب حمله با انگیزه مذکور به خطر می‌اندازد». رایسین یک سلاح بیولوژیکی بسیار سمی است. 

 

طبق بیانیه مطبوعاتی منتشر شده از سوی پلیس مونستر، پلیس رکلینگهاوزن و دفتر دادستانی دوسلدورف، محل سکونت وی در جستجوی مواد سمی مورد بازرسی قرار گرفت. دورتادور خانه این مظنون هم محاصره شد و پلیس و نیروهای امدادی در آنجا مستقر شدند. 

 

به گفته رسانه‌های آلمانی، کارکنان اورژانس لباس‌های محافظ هنگام استقرار در محل به تن کردند. بازرسان گفتند در جستجوی سموم و شواهد دیگر هستند. به گفته آن‌ها، یک فرد دیگر هم در طول عملیات بازداشت شد. به نوشته این رسانه آلمانی، هنوز مشخص نیست که آیا فرد اصلی بازداشت شده به دادگاه معرفی می‌شود یا خیر.

 

آلمان پس از فرانسه دومین جمعیت مسلمان در غرب اروپا را دارد. این کشور در سال‌های اخیر افزایش نژادپرستی و نفرت ضد مسلمانان را تجربه کرده که توسط تبلیغات گروه‌های نئونازی و حزب راست افراطی اپوزیسیون «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) تقویت شده است.

 

خردادماه یک گروه حقوق بشری اعلام کرد که بیش از ۸۰۰ مسجد در آلمان از سال ۲۰۱۴ مورد تهدید و حملات قرار گرفته‌اند و متاسفانه مقامات این کشور به این مسئله توجه چندانی نکرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده