ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک

سفیر آکردیته ایران در موزامبیک با حضور در ۲ زندان شهر نامپولا با ۲ گروه از زندانیان ایرانی (۲۲ نفر) که قبلا در ۲ لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده‌اند، دیدار و ابراز امیدواری کرد بزودی زمینه بازگشت آنها به ایران فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هدی آقاجعفری سفیر جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی و سفیر آکردیته در موزامبیک که به موزامبیک سفر کرده، امروز (جمعه) ۱۶ تیر ماه و پس از رایزنی‌ها با مقامات موزامبیک با حضور در دو زندان شهر نامپولا با دو گروه از زندانیان ایرانی در این زندان‌ها - جمعا ۲۲ نفر - ملاقات و گفت‌وگو کرد.

وی در این باره گفت: امروز جمعه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با عید سعید غدیر خم با سفر به نامپولا در ۲۲۰۰ کیلومتری شمال ماپوتو پایتخت موزامبیک و حضور در دو زندان این شهر با دو گروه از زندانیان ایرانی که قبلا در دو لنج جداگانه در اطراف موزامبیک بازداشت شده‌اند، دیدار و گفت‌وگو کردم‌.

آقاجعفری که در دیدارهای قبلی با وزیر دادگستری و همچنین وزیر خارجه موزامبیک درباره وضعیت زندانیان ایرانی در این کشور نیز گفت‌وگو کرده بود، افزود: در هر دو دیدار به اقدامات و پیگیری‌هایی که توسط سفارت برای آزادی آنها انجام شده اشاره و اظهار امیدواری کردم با همکاری مقامات دولت موزامبیک بزودی زمینه بازگشت آنها به ایران فراهم شود.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: همچنین خبر سلامتی هر دو گروه به خانواده‌های آنها اطلاع رسانی شد.

مهدی آقاجعفری همچنین روز پنج شنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ در ماپوتو پایتخت موزامبیک با خانم «ورونیکا ماکامو» وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در این باره گفت که در این ملاقات ضمن بررسی راه‌های گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور، موضوعات کنسولی و پیگیری حل مشکلات ایرانیان زندانی در موزامبیک نیز مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

آقاجعفری همچنین در این سفر در دیدار با وزیر دادگستری موزامبیک درباره برخی موافقتنامه‌ها در زمینه همکاری‌های قضایی و کمک به حل مشکلات زندانیان ایرانی در این کشور گفت‌وگو کرد.

در سال ۱۴۰۱، موزامبیک با بیش از ۱۹۰ میلیون دلار، دومین مقصد صادرات غیرنفتی ایران به قاره آفریقا پس از آفریقای جنوبی بود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی، در کشورهای موزامبیک، آنگولا‌، لسوتو و اسواتینی نیز سفیر آکردیته یا غیرمقیم است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده