بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

کرملین: حضور نظامی آمریکا در ژاپن مانع معاهده صلح است

سخنگوی کرملین می‌گوید که حضور نظامی آمریکا در ژاپن همواره مانعی در مسیر دستیابی مسکو و توکیو به معاهده صلح بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تاکید کرد که حضور نظامی آمریکا در ژاپن همواره مانعی بر سر توافق مسکو و توکیو درباره جزایر مورد مناقشه کوریل بوده است.

 

پسکوف گفت: ائتلاف دفاعی عملاً آنجاست (ژاپن) و ما از توان نظامی آمریکا که در ژاپن و به عبارتی در مجاورت مرزهای ما مستقر است، آگاهی داریم!

 

وی افزود: این موضوع همواره مانعی در مسیر رسیدن به توافق جهت حل و فصل مشکل اصلی‌مان یعنی معاهده صلح بوده است.

 

اظهارات پسکوف در آستانه نشست فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن و جو بایدن، رییس جمهور آمریکا مطرح شده است. این نخستین بار در ۹ سال اخیر است که یکی از نخست وزیران ژاپن به واشنگتن سفر می‌کند. این دیدار با هدف نمایش روابط امنیتی و اقتصادی دو کشور انجام می‌شود و رهبران دو کشور نیز احتمالاً درباره همکاری دوجانبه در حوزه تجهیزات دفاعی و به‌روزرسانی پایگاه فرماندهی نظامی آمریکا در توکیو صحبت خواهند کرد.

 

روسیه و ژاپن به منظور ترک مخاصمه در جریان جنگ جهانی دوم، هرگز به طور رسمی توافق صلح امضا نکرده‌اند. اختلافات ارضی بین این دو کشور بر سر جزایری که در روسیه کوریل و در ژاپن «قلمرو شمالی» خوانده می‌شود، عمده مناقشه آنها به شمار می‌رود. دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه در ماه ژانویه گفت که ژاپن اگر به‌دنبال معاهده صلح است، باید ادعاهای خود بر سر این جزایر را کنار بگذارد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر