این روباه دل همه را برد + عکس-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

این روباه دل همه را برد + عکس

عکس کارت پستالی از یک روباه معمولی در پارک ملی کیاسر دل کاربران فضای مجازی را برده است. روباه‌ها گونه‌هایی همه چیز خوارند و نقش مهمی در تعادل اکولوژیک هر زیستگاهی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روباه‌ها موجوداتی همه چیزخوار در نظر گرفته می‌شوند. آنها از انواع بی‌مهرگان و حشرات، خزندگان، پستانداران کوچک و قسمت‌های مختلف گیاهان را مصرف می‌کنند. وجود روباه به شدت میتواند در کنترل جمعیت جوندگان موثر باشد. در ۱۴ روز اول پس از به دنیا آمدن توله روباه‌ها، هنگامی که مادر آنها به ندرت آنها را تنها می‌گذارد چشم و گوش بسته هستند و پس از حدود چهار هفته هنگامی که گوش‌ها و چشم هایشان باز می‌شود، شروع به مستقل شدن و کاوش خارج از لانه خود می‌کنند.

پارک ملی کیاسر با مساحت بیش از ۹ هکتار در جنوب شهر کیاسر در مازندارن قرار دارد و در سال ۱۳۸۲ طی مصوبه شورای عالی محیط زیست بعنوان پارک ملی معرفی شده است. این پارک ملی که صورت جنگل‌های طبیعی بکر، اراضی مرتعی مشجر و صخره‌ای است حـدود ۷۲۰ گونه گیاهی مانند بلوط و سرخدار دارد، اما تنوع جانوری در آن بی نظیر است. پارک ملی کیاسر زیستگاه گونه‌های جانوری مانند مرال، کوکو، شوکا، پلنگ، کل و یز، خرس قهوه‌ای، گراز، شغال، روباه، گربه جنگلی، راسو، سمور، تشی و پرندگانی نظیر کرکس، کبوتر جنگلی، کبک و هدهد است.

روباه سرخ یا روباه معمولی با نام علمی Vulpes vulpes فراوان‌ترین گونه از سگ‌سانان است که بومی بسیاری از نقاط نیم‌کره شمالی از جمله آسیا، شمال آفریقا، اروپا و آمریکای شمالی است و توسط انسان به استرالیا هم وارد شده‌است./همشهری

این روباه دل همه را برد + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده