رگبار و رعد و برق در راه ۱۲ استان | احتمال آبگرفتگی معابر-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

رگبار و رعد و برق در راه ۱۲ استان | احتمال آبگرفتگی معابر

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار باران، رعد وبرق و وزش باد شدید همچنین احتمال آبگرفتگی محلی معابر در ۱۲ استان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 07
کد خبر: ۲۵۶۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وقوع رگبار باران، رعد وبرق و وزش باد شدید موقت یکشنبه (۱۷ شهریور) در شمال شرق آذربایجان شرقی، گیلان، مازندران، گلستان، غرب خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران و البرز، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب غرب و جنوب کرمان، شرق و شمال و غرب هرمزگان و شرق و جنوب فارس، دوشنبه (۱۸ شهریور) در شرق گیلان، مازندران، گلستان، غرب خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران و البرز، جنوب سیستان و بلوچستان، شمال هرمزگان و جنوب غرب کرمان و سه شنبه (۱۹ شهریور) در ارتفاعات استان‌های مازندران و تهران، شمال هرمزگان و جنوب غرب کرمان پیش‌بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، صاعقه، لغزندگی به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، وزش باد نسبتا شدید، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به خودداری از اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت طبیعت‌گردی و کوه‌نوردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، خودداری از محلو‎ل‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع و انتقال محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف توصیه می‌کند.

در ادامه این هشدار با اشاره به افزایش گرادیان فشاری آمده است وزش باد نسبتا شدید در نواحی مستعد همراه با گرد و خاک و احتمال توفان گرد و خاک شنبه (۱۷ شهریور) در جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، نوار شرقی کرمان، سمنان، تهران، البرز، قم، مرکزی، همدان، اصفهان، چهارمحال بختیاری، یزد، قزوین و زنجان و خوزستان، یکشنبه (۱۸ شهریور) در گلستان، جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، نوار شرقی کرمان، یزد، اصفهان، قم، مرکزی، همدان، سمنان، تهران، البرز و قزوین، دوشنبه (۱۹ شهریور) در جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، نوار شرق کرمان، سمنان، تهران، البرز، قزوین، زنجان و گلستان پیش بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به کاهش شعاع دید و کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و...، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال توصیه می‌کند.

همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل از ظهر شنبه تا اواخر وقت سه‌شنبه (۱۷ تا ۲۰ شهریور) در تنگه هرمز، دریای عمان، شرق خلیج فارس پیش بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی وجود دارد.

سازمان هواشناسی نسبت منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی توصیه می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده