سامانه مکان‌یاب در اورژانس راه‌اندازی شد-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

سامانه مکان‌یاب در اورژانس راه‌اندازی شد

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور، از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 05
کد خبر: ۲۵۹۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی بهمن‌آبادی؛ رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد و اظهار کرد: سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان به ما کمک می‌کند تا موقعیت مکانی تماس‌گیرنده را رهگیری و مکان تقریبی او را پیدا کنیم.

وی افزود: مکان تماس‌گیرندگان خطوط ثابت تلفنی با کمک اطلاعات موجود در سامانه مخابرات توسط واحد ارتباطات اورژانس مشخص می‌شود.

بهمن‌آبادی با اشاره به تفاوت شعاع مکان‌یابی تماس‌گیرندگان با تلفن همراه در محیط‌های مختلف تصریح کرد: در داخل شهر، شعاع ۳۰۰ متری برای مکان‌یابی مشخص می‌شود، اما در جاده‌ها به علت فاصله‌های زیاد، شعاع یک کیلومتری مدنظر قرار می‌گیرد.

رئیس اداره فاوا اورژانس کشور همچنین به نیاز روشن بودن GPS گوشی تماس‌گیرنده اشاره کرد و گفت: برای افزایش دقت مکان‌یابی، لازم است GPS تلفن همراه فرد در حین تماس فعال باشد.

وی تأکید کرد: ممکن است در ابتدای کار در برخی موارد دقت مکان‌یابی پایین باشد و شناسایی مکان تماس‌ها با خطا مواجه شود، اما اورژانس کشور در تلاش است تا این سیستم بهینه‌سازی شود و میزان خطا‌ها کاهش یابد.

وی با بیان این که در کشور هزاران فرستنده ـ گیرنده (BTS) داریم، افزود: برای بهبود دقت مکان‌یابی، باید تعداد BTS‌ها افزایش یابد که این موضوع بر عهده اپراتور‌های تلفن همراه است و خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور با اشاره به نقش ارزشمند این سامانه در تسریع و تسهیل دسترسی به مددجویان افزود: یکی از مشکلات اساسی و زمان‌بر همکاران واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵، ثبت نشانی تماس‌گیرندگان بود که موجب اتلاف وقت در لحظات حیاتی فرایند کمک رسانی می‌شد، اما بهره‌گیری از این سامانه، زمان تلف شده را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد داد.

بهمن‌آبادی همچنین به تأثیر این سامانه در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اشاره کرد و گفت: مشخص بودن موقعیت مکانی و نشانی تماس‌گیرندگان، نقشی مهم و بازدارنده در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اورژانس ۱۱۵ ایفا خواهد کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر این سامانه در استان تهران فعال است و طی ۱۰ روز آینده در تمامی مراکز در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده