پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روبیو سرپرست موقت آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا شد

کاخ سفید اعلام کرد مارکو روبیو وزیر امور خارجه، به عنوان سرپرست موقت آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید اعلام کرد مارکو روبیو وزیر امور خارجه، با حفظ سمت، به عنوان سرپرست موقت آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) انتخاب شد.

کاخ سفید افزود: با هدف بازنگری در کمک‌های خارجی و کاهش هزینه‌های دولتی، این نهاد در وزارت امور خارجه ادغام می‌شود.

این در حالی است که روز گذشته ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی و گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت بهره وری و کسی که رهبری تلاش‌های ترامپ برای کوچک کردن دولت فدرال را بر عهده دارد، اظهار کرد اقداماتی برای تعطیلی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا در حال انجام است.

وی افزود: این آژانس را نمی‌توان بازسازی کرد و رئیس جمهور ترامپ با تعطیلی آن موافق است.

آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا بزرگترین سازمان مستقل امداد رسانی در جهان است. آمریکا در سال مالی ۲۰۲۳، مبلغ ۷۲ میلیارد دلار کمک را توسط این سازمان به سراسر جهان در قالب کمک بهداشتی برای زنان در مناطق جنگ زده، دسترسی به آب پاکیزه، درمان مبتلایان به ایدز، امنیت انرژی و اقدامات ضد فساد ارسال کرده است. همچنین این آژانس ۴۲ درصد تمام کمک‌های بشردوستانه‌ای را که در سال ۲۰۲۴ توسط سازمان ملل شناسایی شده، تامین کرده است.

همچنین از آغاز درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین، کی یف در چارچوب برنامه آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) حدود ۲.۶ میلیارد دلار کمک بشردوستانه، حداقل ۵ میلیارد دلار کمک برای توسعه و ۳۰ میلیارد دلار کمک مستقیم بودجه‌ای دریافت کرده است.

همچنین سه منبع آگاه اعلام کردند دونالد ترامپ دو مقام ارشد امنیتی در آژانس توسعه بین المللی آمریکا را اخراج کرده است، زیرا آنها مانع از دسترسی نماینده وزارت بهره وری به بخش‌های محرمانه ساختمان آژانس شده بودند.

این منابع افزودند: جان وورهیز، مدیر امنیتی این آژانس و معاون وی از سمت خود اخراج شدند.

پیش از این نیز، در راستای تلاش تیم ترامپ برای سلب استقلال این آژانس و کنترل آن توسط وزارت امور خارجه، ده‌ها تن از کارکنان این آژانس از سمت خود برکنار شدند.

دستکم ۵ منبع آگاه افزودند حدود ۳۰ نفر از کارکنان این آژانس، طی آخر هفته دسترسی خود را به ایمیل‌های کاری از دست داده و بنابراین تعداد کل کارکنان ارشد اخراجی این نهاد طی هفته گذشته به حدود ۱۰۰ نفر رسید.

دونالد ترامپ روز یک شنبه اعلام کرد این نهاد توسط دسته‌ای از دیوانه‌های رادیکال اداره می‌شود و ما آنها را بیرون می‌کنیم و دوباره تصمیم گیری خواهیم کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار