ناکامی صهیونیست ها در حمله سایبری به بندر شهید رجایی-راهبرد معاصر
افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته آیت الله رئیسی: زنجیره تولید تا توزیع برنج با هدف جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف کننده بازنگری شود حداد عادل: سیاست‌های توسعه‌ دریامحور موجب آبادانی جنوب کشور می‌شود سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد روزنامه اصلاح‌طلب: روحانی نه قدرت دارد، نه محبوبیت آیت الله رئیسی: قدم بعدیِ آزادسازی سواحل، رهاسازی سواحل نیست؛ بلکه آبادسازی است اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت امیر حیدری: امروز خط مقدم مبارزه با استکبار، توسعه علوم و فناوری است امیر نعمتی: قرارگاه جهادی فناوری‌های نوظهور در حوزه‌های دفاعی تشکیل شده است رئیس جمهور: بیش از ۳۰۰ واحد راکد تولیدی در استان مازندران احیا شده است سردار سلیمانی: روابط عمومی بسیج باید روابط عمومی مردم باشد دستور مخبر به وزیر صمت برای ساماندهی سامانه‌های متعدد حوزه تجارت حسینی‌پور انتصابش در معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را تایید کرد معاون وزیر دفاع: اجزای مختلف پهپادهای ساخت ایران بومی هستند دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

ناکامی صهیونیست ها در حمله سایبری به بندر شهید رجایی

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی اعلام کرد رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات «بندر شهید رجایی ایران» حمله سایبری داشته است. این اقدام با واکنش مناسب واحد‌های پدافند غیرعامل ناکام مانده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن پست چاپ آمریکا در گزارشی که شب گذشته (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت) منتشر کرد به نقل از یک مقام دولت آمریکا و مقامات رسمی «یک دولت خارجی» مدعی شد که رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات «بندر شهید رجایی ایران» حمله سایبری داشته است.

 

یک مقام مسئول در بندر شهید رجایی گفت: در هفته گذشته برخی اختلال‌ها در سامانه‌های رایانه‌ای بندر به وقوع پیوست که می‌تواند ناشی از حمله سایبری باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمادگی کامل واحد‌های پدافند غیر عامل در تاسیسات بندر شهید رجایی و مقابله به موقع و موثر با اشکالات بوجود آمده، هیچگونه اخلالی در روند فعالیت‌های جاری ایجاد نشد.

 

گزارش شب گذشته واشنگتن پست می‌افزاید: اسرائیل، پشت حمله سایبری روز ۹ مه (۲۰ اردیبهشت) به تاسیسات آبی و جاده‌ای بندر شهید رجایی بوده است.

 

منابعی که در گزارش واشنگتن پست به نام آن‌ها اشاره‌ای نشده، اعلام کرده‌اند که حمله سایبری رژیم صهیونیستی در واکنش به عملیات سایبری صورت گرفته از سوی ایران در ماه آوریل به «تاسیسات آبی روستایی اسرائیل» انجام شده است.

 

رژیم صهیونیستی در گذشته نیز حملات سایبری متعددی به سامانه‌های جمهوری اسلامی ایران داشته است.

 

اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که در فاصله سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ رییس ستاد مشترک ارتش این رژیم بوده در پایان ماموریت خود در ارتش با انتشار گزارشی، مسئولیت انجام عملیات سایبری بوسیله ویروس استاکس نت بر علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را پذیرفت.

 

پنج شنبه هفته گذشته (۱۸ اردیبهشت شبکه) شبکه۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم با برگزاری «نشست فوق محرمانه» موضوع «حمله سایبری غیرعادی ایران» به این کشور را مورد بررسی قرار داده است.

 

به گفته رسانه‌های رژیم صهیونیستی حمله سایبری ایران به زیربنای شبکه آب شهری این رژیم بوده و دفع شده، اما دولت، این نوع حمله را «کاملاً غیرمعمول» دانسته و برای آن آماده نبوده است.

 

به گفته شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، حمله ایران زیان جدی نداشته، اما دولت نظر به این‌که حمله علیه تجهیزات آب شهری بوده، آن را وخیم شدن در نوع حملات ایران و «عبور از خط قرمز» تلقی کرده است.

 

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه گفت: در حالی که ما حتی تصور چنین حمله‌ای از سوی ایران را نمی‌کردیم، حال با عمل انجام شده روبرو هستیم.

 

ادعای حمله سایبری ایران به تاسیسات آب رژیم صهیونیستی را اولین بار شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز اعلام کرد و طی آن مدعی شد که هکر‌های ایرانی از سرور‌های آمریکایی در این حمله استفاده کردند.

 

سخنگوی وزارت انرژی آمریکا نیز پس از انتشار این خبر گفته بود که واشینگتن قدرت تأمین امنیت خود و هم‌پیمانانش در برابر این نوع حملات را دارد.

 

بدنبال ادعای مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی در مورد حمله سایبری ایران به تاسیسات آبی این کشور، علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، اعلام کرد که به‌طور اصولی «دولت ایران در هیچ جنگ سایبری شرکت ندارد».

 

منبع: نور نیوز

کلمات کلیدی: سایبری اسرائیل
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده