بورل: تحریم آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی غیرقابل قبول است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بورل: تحریم آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی غیرقابل قبول است

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه ۲ مقام ارشد دیوان کیفری بین‌المللی، این اقدام را غیرقابل قبول، بی‌سابقه و تلاشی برای کارشکنی در روند تحقیقات این دادگاه خواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «جوسپ بورل»  پنجشنبه در بیانیه‌ای که در تارنمای «اقدام خارجی اتحادیه اروپا» قرار گرفت، اعلام کرد: تحریم‌های دولت آمریکا علیه ۲ مقام ارشد دیوان از جمله دادستان این دادگاه، اقدامی غیرقابل قبول و بی‌سابقه به منظور کارشکنی در تحقیقات و روند قضایی این دیوان است.
وی افزود: دیوان کیفری بین‌المللی باید بتواند با استقلال و بی‌طرفی و دور از دخالت خارجی کارش را انجام دهد. ایالات متحده باید در موضع خود تجدیدنظر کرده و اقدماتش را لغو کند.
«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه از تحریم «فاتو بنسودا» دادستان ارشد و «پاکیسو موچوچوکو» از دیگر مقام‌های بلندپایه دیوان کیفری بین‌المللی خبر داد.
این مقام‌ها در حال تحقیق در مورد اتهام ارتکاب سربازان آمریکایی به جنایات جنگی در افغانستان هستند.
پمپئو مدعی شد که این دیوان «یک نهاد کاملا ورشکسته و فاسد» است و صلاحیت تحقیق در مورد نظامیان آمریکایی را ندارد زیرا واشنگتن عضو «اساسنامه رم» نیست. این دیوان بر مبنای اساسنامه رم تاسیس شده است.
دیوان کیفری بین‌المللی نخستین دادگاه دائمی بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و تجاوز است که مقر آن در لاهه هلند قرار دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار