انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

نحریم شرکت‌های تسلیحاتی در صورت تجارت با ایران

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با تکرار ادعای دیگر مقامات این کشور مبنی بر اینکه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از هفته آینده فعال خواهند شد، اعلام کرد که به‌محض فعال شدن تحریم‌ها هر شرکتی که اقدام به تجارت سلاح با ایران کند، تحریم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «الیوت آبرامز» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با تکرار این ادعا که تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران از هفته آینده دوباره برقرار خواهند شد، اعلام کرد که به محض فعال شدن این تحریم‌ها هر شرکتی که اقدام به تجارت سلاح با ایران کند، خود مشمول تحریم خواهد شد.

 

الیوت آبرامز که به تاز‌گی جانشین برایان هوک نماینده مستعفی دولت آمریکا در امور ایران شده است، در خصوص فعال‌سازی تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران مدعی شد: «مطابق درخواست آمریکا که ماه گذشته به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه شد، تحریم ها علیه ایران از روز شنبه فعال می‌شود.»

 

وی افزود: «به مجرد اینکه تحریم‌های علیه ایران فعال شود، شرکت‌های تولیدکننده سلاح در صورت تجارت با ایران هدف تحریم قرار خواهند گرفت.»

 

دولت آمریکا در ادامه تلاش‌های خود برای به بن‌بست کشاندن برجام، در آخرین دقایق شامگاه پنج‌شنبه 30 مرداد به‌وقت تهران رسماً درخواست بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را که برداشته شدن آنها بخشی از توافق هسته‌ای سال 2015 بود به شورای امنیت ارائه کرد.

 

مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا با حضور در نیویورک شخصاً نامه‌ای را به نماینده اندونزی در سازمان ملل متحد ــ که کشورش رئیس دوره‌ای شورای امنیت است ــ تحویل داد و طی این نامه ضمن متهم کردن ایران به نقض برجام، از طرف دولت آمریکا رسماً خواستار بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران شد.

 

دولت آمریکا در حالی این درخواست غیرقانونی را مطرح کرده است که خود در اردیبهشت‌ماه 1397 یعنی بیش از دو سال قبل رسماً از برجام خارج شده است و حتی متحدان اروپایی این کشور نیز تأکید می‌کنند که آمریکا به‌دلیل خروج از برجام اجازه ندارد از ساز‌وکار بازگشت خودکار تحریم‌ها علیه ایران استفاده کند.

 

آمریکا پیش از تسلیم درخواست خود به شورای امنیت برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، با ارائه قطعنامه‌ای به شورای امنیت خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران شده بود؛ قطعنامه‌ای که تنها دو رأی مثبت (خود آمریکا و جمهوری دومینیکن) کسب کرد و حتی نزدیکترین متحدان آمریکا در شورای امنیت نیز حاضر به حمایت از آن نشدند./ تسنیم

ارسال نظر