سعد الحریری: مواضعم با «میشل عون» یکی است؛ طرح فرانسه تنها و آخرین فرصت است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

سعد الحریری: مواضعم با «میشل عون» یکی است؛ طرح فرانسه تنها و آخرین فرصت است

نخست‌وزیر پیشین لبنان پس از دیدار با رئیس‌جمهور این کشور، طرح پیشنهادی فرانسه را آخرین و تنها فرصت برای نجات لبنان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سعد الحریری» نخست‌وزیر اسبق لبنان و رئیس جریان «المستقبل» که هفته گذشته برای دور جدید نخست‌وزیری اعلام آمادگی کرد، امروز (دوشنبه) با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، الحریری پس از دیدار با عون گفت: طرح «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه تنها و آخرین فرصت باقی مانده برای توقف فروپاشی لبنان و بازسازی بیروت است، همه این را می‌دانند و آگاهند که وقتی نداریم تا بخواهیم آن را برای جدال‌های سیاسی از دست بدهیم.

 

وی افزود، به اطلاع رئیس‌جمهور رسانده که هیأتی ارتباط با تمام گروه‌های سیاسی می‌فرستد تا اطمینان پیدا کند که آنها به تمام بندهای طرح فرانسه متعهد هستند.

 

الحریری تأکید کرد: بر بیداری احزاب سیاسی تکیه دارم، مواضع من با رئیس‌جمهور یکی است و همین موضوع مرا تشویق می‌کند تا با این ابتکار عمل (طرح فرانسه) جلو بروم.

 

انفجار بندر بیروت در چهارم آگوست منجر به استعفای دولت «حسان دیاب» شد و پس از آن تلاش «مصطفی ادیب» برای تشکیل دولت به جایی نرسید.

 

رئیس جمهور فرانسه طی این مدت دو بار به لبنان سفر کرد تا بتواند دولت مورد نظر خود را تشکیل دهد، با این حال احزاب و جریان‌های سیاسی بر سر دولت و کابینه پیشنهادی مصطفی ادیب، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه به توافق نرسیدند و او از این مأموریت کناره‌گیری کرد.

 

بعد از رویداد، رئیس جمهور فرانسه ششم مهر ضرب‌الاجل چهار الی شش هفته‌ای دیگر به سیاستمداران لبنان داد تا بتوانند دولت تشکیل دهند. پاریس گفته دریافت کمک مالی از بیرون، منوط به تشکیل دولت و اجرای اصلاحات مورد نظر فرانسه و برخی کشورهای غربی است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده