مخالفت 85 درصدی کویتی‌ها با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مخالفت 85 درصدی کویتی‌ها با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

نظرسنجی اندیشکده آمریکایی، مخالفت گسترده کویتی‌ها با برقراری روابط با تل‌آویو و حمایت بیش از نیمی از‌آن‌ها از حفظ روابط حسنه با ایران را نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نتایج نظرسنجی «اندیشکده واشنگتن» حکایت از آن دارد که 85 درصد اهالی کویت مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس هستند.

به نوشته وبگاه «میدل ایست مانیتور»  علاوه بر حمایت گسترده کویتی‌ها از عدم برقراری روابط با تل آویو،  52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اندیشکده مذکور حمایت خود را از «نیروی مقاومت حماس» بیان کردند.

به نوشته این وبگاه، 63 درصد اهالی کویت همچنین در رابطه با طرح پیشنهادی آمریکا در زمینه مذاکرات فلسطین با رژیم صهیونیستی گفته‌اند که کشورهای عربی باید در این مذاکرات حاضر باشند.

در حالی‌که در این نظرسنجی حمایت از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در این کشور یک و نیم میلیون نفری فراتر از 5 درصد نرفت، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه موفق به کسب حمایت 64 درصد از  اهالی این کشور شد.

نظرسنجی اندیشکده واشنگتن همچنین مشخص کرد که 52 درصد اهالی کویت بر این باورند که این کشور باید روابط حسنه‌ خود با ایران را حفظ کند. چندی قبل نیز «شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض خواستار تداوم رابطه با ایران شده بود.

60 درصد اهالی کویت نیز معتقدند که اصلاحات سیاسی و اقتصادی داخلی مهمتر از منافع خارجی است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده