پلوسی دخالت ادعایی ایران در انتخابات آمریکا را نپذیرفت-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است
با ابراز تردید در سخنان مدیر اطلاعات ملی؛

پلوسی دخالت ادعایی ایران در انتخابات آمریکا را نپذیرفت

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با ابراز تردید در سخنان مدیر اطلاعات ملی کشورش، دخالت ادعایی ایران در انتخابات آمریکا را نپذیرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۴۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز پنجشنبه در ادعای مطرح از سوی «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی کشورش در خصوص تلاش ایران برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ ابراز تردید کرد.

 

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این خصوص گفت: ایران، بازیگر بدی است؛ اما به هیچ عنوان هم‌طراز روسیه نیست.

 

وی در این باره اضافه کرد: چیزهایی که ما در فضای عمومی می بینیم، اظهاراتی که دیروز شنیدیم را توجیه نمی کند.

 

گفتنی است، «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی آمریکا دیروز چهارشنبه با تکرار برخی مواضع بی‌اساس، بار دیگر ایران را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده متهم کرد.

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود که ایران و روسیه برخی اطلاعات رای‌دهندگان آمریکایی را در اختیار داشته و با ارسال ایمیل‌هایی به آنها سعی در ایجاد ناآرامی اجتماعی و ارعاب دارند.

 

مدیر اطلاعات ملی آمریکا پیش از این نیز با تکرار ادعاهایی مشابه در این‌باره، گفته بود: «چین، روسیه، ایران و بازیگرانی دیگر، به دنبال دخالت یا تاثیرگذاری در انتخابات ما در راستای منافع خودشان هستند. بنابراین می‌خواهم تاکید کنم که این مسأله فقط به چین مربوط نیست.

 

گفتنی است که مقامات آمریکایی طی ماه‌های اخیر بارها بدون ارائه هرگونه اسناد و مدارک، ایران، روسیه و چین را به انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شود، متهم کرده اند.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده