واکنش رژیم صهیونیستی به اهانت فرانسه به پیامبر (ص)-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش رژیم صهیونیستی به اهانت فرانسه به پیامبر (ص)

پس از آنکه رئیس جمهور ترکیه در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر (ص) خواستار تحریم کالاهای فرانسوی شد، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در برابر این فراخوان در کنار فرانسه خواهد ایستاد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای که بیانگر تأیید و توجیه این رژیم برای ادامه اهانت‌ها به پیامبر اکرم (ص) بود، اعلام کرد که در برابر فراخوان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه مبنی بر تحریم کالاهای فرانسوی در کنار فرانسه خواهد ایستاد.

 

به گزارش پایگاه خبری «قدس»،‌ در بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی آمده است که تل‌آویو مقایسه آنچه سیاست‌های فرانسه ضد افراطی‌گری اسلامی در فرانسه خوانده شده، با سیاست نازی‌ها علیه یهودیان پیش از جنگ جهانی دوم را رد می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه گفت که تل‌آویو بر این باور است که تحریم کالاهای فرانسوی به‌مثابه سوء‌استفاده سیاسی افراط‌گرایانه از مسئله آزادی بیان است.

 

او همچنین گفت که فراخوان‌هایی از این قبیل همچون دعوت به تحریم «اسرائیل»، باعث افزایش تنفر می‌شود.

 

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

 

در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز در سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله با خشم جوامع اسلامی مواجه شد.

 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز پس بالاگرفتن اهانت‌ها به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)‌ خواستار تحریم کالاهای فرانسوی شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار