نتانیاهو: عمده مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نتانیاهو: عمده مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته عمده مشکلات امنیتی این رژیم از ایران ناشی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد جمعه گفت عمده مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با پایگاه «آی‌۲۴» مصاحبه می‌کرد گفت تغییرات محسوس در صحنه سیاسی و امنیتی و خاورمیانه «نتیجه ظهور دو قدرت-یعنی ایران و اسرائیل» است.

 

نتانیاهو همچنین مدعی شد که ظهور اسرائیل نتیجه سیاست‌های او بوده است. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد قدرت این رژیم و تلاش‌های او در مبارزه با برنامه هسته‌ای ایران عواملی بوده‌اند که کشورهای عربی را به اسرائیل نزدیک کرده‌اند.

 

رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود و با کمک‌های آمریکا و کشورهای غربی توانسته از نظارت نهادهای بین‌المللی بر برنامه تسلیحات هسته‌ای خود طفره رود.

 

رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌ است. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

 

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

 

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

 

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.

 

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده