روسیه، چین و ایران در لیست «کشور‌های متخاصم» انگلیس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

روسیه، چین و ایران در لیست «کشور‌های متخاصم» انگلیس

دولت انگلیس با اشاره به قدرت نظامی و سایبری روسیه، چین و ایران، این کشور‌ها را در لیست کشور‌های متخاصم قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، دولت انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد روسیه، چین و ایران را در لیست «کشورهای متخاصم» علیه خود قرار داده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «دِیمین هیندز» معاون وزیر کشور انگلیس در امور امنیتی و مرزی در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «تلگراف» مدعی شد، روسیه، چین و ایران «به اشکال مختلف» در جاسوسی میدانی، حملات سایبری، آماده‌باش نیروهای نظامی و کمپین‌های انتشار اخبار نادرست علیه لندن «دخیل هستند».

هیندز افزود: «سه کشوری که اشاره کردم، قابلیت‌های فیزیکی انسانی و حضور گسترده‌ای در فضای سایبری دارند که قابل به‌کار گرفتن در مقیاس وسیع هستند».

این مقام انگلیسی در ادامه گفت، کره شمالی نیز چهارمین کشور متخاصم علیه انگلیس محسوب می‌شود.

سخنان هیندز چند روز پس از آن بیان شد که شلیک هم‌زمان موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، خشم «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس را در پی داشت.

پیش از این نیز وزیران خارجه انگلیس و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای مدعی شده بودند: «وزرا، از ایران خواستند به منظور اجتناب از وارد کردن منطقه و جامعه بین‌المللی به نقطه بحران، فرصت دیپلماتیک فعلی برای احیا برجام (برنامه جامعه اقدام مشترک) را مغتنم بشمرد».

وزرای خارجه بار دیگر ایران را به انجام آنچه «فعالیت‌های مخرب» خوانده می‌شود متهم کرده و مدعی شده‌اند که این موضوع موجب «نگرانی جدی» آنها است. در این بیانیه از دولت جدید ایران خواسته شده «نقش مثبتی در منطقه ایفا کند، به قوانین بین‌المللی پایبند باشند به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی همسایگان خود احترام بگذارد و حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی را متوقف کند».

لیز تراس در حاشیه اجلاس گروه هفت مدعی شد: «ما نیمی از تولید ناخالص داخلی در کل جهان را داریم و می‌توانیم عواقب سنگینی را علیه روسیه درصورت حمله به اوکراین رقم بزنیم».

او در ادعاهای خود علیه چین نیز بیان داشت: «ما در نشست این آخر هفته به‌طور روشن بیان کرده‌ایم که بابت سیاست‌های اقتصادی زورگویانه چین نگران هستیم».

وزیر امور خارجه انگلیس با تکرار لفاظی‌ها علیه ایران نیز گفت:‌ ‌«این آخرین فرصت برای ایران است که با عزم جدی پای میز مذاکره برای توافق درباره مفاد برجام بنشیند. این آخرین فرصت است و حیاتی است که آن‌ها این اقدام را انجام دهند. ما اجازه نمی‌دهیم ایران به بمب اتمی دست یابد».

او در ادامه گفت: «گفت‌وگوها در وین ادامه دارد و ما در پیام خود به ایران به‌طور شفاف اعلام کرده‌ایم که آن‌ها باید به میز مذاکره برگردند و با مفاد برجام موافقت کنند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار