پاپ فرانسیس: اتحاد اروپا در معرض خطر است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

پاپ فرانسیس: اتحاد اروپا در معرض خطر است

پاپ فرانسیس از اروپایی‌ها خواست که سال‌های دو جنگ جهانی در قرن بیستم را که چگونه از یکدیگر جدا شده بودند، به یاد بیاورند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاپ فرانسیس با اشاره به گسترش رویکردهای راست افراطی در سراسر اروپا خواستار تقویت اتحاد اروپا شد.

 

 پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان به هنگام بازگشت از سفر سه‌ روزه‌اش از رومانی، یکی از اعضای جدید اتحادیه اروپا، در جمع خبرنگاران گفت: ایدئولوژی و سیاست‌مداران مروج ترس، موجودیت اتحادیه اروپا را تهدید می‌کنند.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات پارلمان اروپا و ماتئو سالوینی، رهبر راست افراطی ایتالیا، گفت: مسیحیان باید برای اتحاد اروپا دعا کنند.

 

او ادامه داد: اگر اروپا نسبت به چالش‌های آینده مواظب نباشد در این صورت اتحادیه اروپا سقوط می‌کند. در حال حاضر اروپا لقب "اروپای مادر" را از دست می‌دهد و به "اروپای مادربزرگ" تبدیل می‌شود. این اتحادیه پیر شده است و هدف اصلی خود مبنی بر "همکاری با یکدیگر" را از دست داده است.

 

پاپ فرانسیس از انتقاد مستقیم از سالوینی خودداری کرد و گفت، دلیل این‌که او هنوز با سالوینی دیدار نکرده است این است که سالوینی خواستار این دیدار نشده است.

 

وی ادامه داد: ما باید به سیاستمداران کمک کنیم که صادق باشند. آنها نباید کمپین‌های سیاسی خود را تحت شعارهای دروغ، افترا و رسوایی‌ها پیش ببرند. یک سیاستمدار هرگز نباید به دنبال ترویج ترس و نفرت‌پراکنی باشد، بلکه تنها باید امیدواری را ترویج کند.

 

او در ادامه اظهارات‌اش افزود: بیایید اجازه ندهیم که اروپا در برابر بدبینی و ایدئولوژی ناکام بماند. در حال حاضر اروپا با خمپاره‌ها و بمب‌ها مورد حمله قرار نگرفته، بلکه توسط ایدئولوژی‌ها مورد حمله قرار گرفته است. این ایدئولوژی‌ها اروپایی نبوده و تنها متعلق به یک گروه کوچک در این قاره است.

 

پاپ فرانسیس از اروپایی‌ها خواست که سال‌های دو جنگ جهانی در قرن بیستم را که چگونه از یکدیگر جدا شده بودند، به یاد بیاورند.

 

وی ادامه داد: بیایید تاریخ را به یاد آوریم و دوباره به همان چاه نیفتیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده