هشدار پاپ درباره درگیری هسته‌ای در دنیا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هشدار پاپ درباره درگیری هسته‌ای در دنیا

رهبر مسیحیان کاتولیک جهان از روسیه و اوکراین خواست قبل از شروع درگیری هسته‌ای به میز مذاکره بازگردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان با انتشار بیانیه‌ای از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و ولادیمیر پوتین، همتای روس خواست آتش‌بس اعلام کرده و به میز مذاکره بازگردند. او هشدار داد که تشدید بیشتر تنش می‌تواند به استقرار سلاح‌های هسته‌ای منجر شود و عواقب فاجعه باری به همراه داشته باشد.

به گزارش آر تی، پاپ جنگ در اوکراین را «زخمی وحشتناک و غیرقابل تصور برای بشریت» توصیف کرد که گویا در حال حاضر حتی در ظاهر هم برای آن پایانی وجود ندارد.

او گفت «بعضی از اقدامات هرگز قابل توجیه نیستند، هرگز. پاپ فرانسیس با این استدلال که «جنگ هرگز راه‌حل نیست»، خواستار «آتش بس فوری» شد و از طرف‌های درگیر خواست تا «روی راه‌حل‌هایی که با زور تحمیل نمی‌شوند، بلکه توافقی، عادلانه و باثبات» هستند، مذاکره کنند.

او در ادامه نیز بر اهمیت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی هر کشور و همچنین حقوق اقلیت‌ها تاکید کرد. براساس سخنان او ادامه جنگ می‌تواند منجر به «تشدید درگیری‌های هسته‌ای» شود که احتمالا پیامد‌های فاجعه باری را نه تنها برای طرف‌های درگیر بلکه برای کل جهان به همراه خواهد داشت.

شایان ذکر است خطر درگیری هسته‌ای در اروپا واقعی‌تر از همیشه است. در واقع روسیه یکی از قدرت‌های هسته‌ای است. در عمل، پوتین در سال ۲۰۱۸ موشک مافوق صوت کینژال Kinzhal را عملیاتی کرد که می‌تواند یک بمب معمولی با وزن ۴۸۰ کیلوگرم یا حتی یک کلاهک اتمی را تا حداکثر فاصله ۱۲۳۵۰ کیلومتر پرتاب کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده