مذاکرات آمریکا و روسیه در فنلاند بی‌نتیجه تمام شد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مذاکرات آمریکا و روسیه در فنلاند بی‌نتیجه تمام شد

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، مذاکرات مسکو-واشنگتن در هلسینکی فنلاند، پیشرفتی در روابط دو کشور ایجاد نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، گفت‌وگوی اخیر آمریکا و روسیه درباره برخی مسائل بین‌المللی بی‌نتجه به پایان رسید.

وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد، «دیوید هیل» معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در شهر «هلسینکی» فنلاند روابط مسکو- واشنگتن و چالش‌های موجود در اروپا، خاورمیانه و آسیا را مورد بحث قرار دادند.

به نوشته «رادیو آزاد اروپا»، «مورگان اورتاگس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه مدعی شد: «هیل تأکید کرد با اینکه آمریکا به‌دنبال کاهش اختلافات و افزایش همکاری با روسیه بر سر چالش‌های جهانی است، اقدامات منفی روسیه مانعی برای پیشرفت در روابط دوجانبه است».

 

ریابکوف نیز درباره این مذاکرات گفت او و هیل در میان موضوعاتی که به بحث گذاشتند، وضعیت ونزوئلا را نیز بررسی کردند اما نتوانستند به دیدگاهی مشترک دست پیدا کنند. او گفت روسیه هیچ نیروی نظامی در ونزوئلا ندارد اما به‌طور دوره‌ای متخصصانی را به آنجا می‌فرستد و نیازی نیست آن را با واشنگتن به بحث بگذارد.

ریابکوف گفت او و هیل درباره پرونده «پل والن» تبعه آمریکایی متهم به جاسوسی در روسیه نیز به تبادل نظر پرداختند. وی افزود مسکو برنامه‌ای برای تبادل زندانیان با آمریکا ندارد.

درحالی که روسیه در ونزوئلا حامی «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی این کشور است، آمریکا از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده حمایت می‌کند. علی‌رغم تأکید روسیه برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات داخلی ونزوئلا، آمریکا تلاش می‌کند با حمله نظامی و اعمال تحریم، دولت قانونی را در «کاراکاس» سرنگون کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چندی پیش در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفته بود روابط کشورش با آمریکا درحال بدتر و بدتر شدن است.

پوتین و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، ماه گذشته میلادی، در حاشیه اجلاس سران گروه ۲۰ در شهر «اوساکا» ژاپن دیدار کردند. یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوی رهبران دو کشور، اختلاف بر سر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای میان‌برد (INF)‌ بود.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی به‌صورت یک‌جانبه از این توافق که سال ۱۹۸۷ بین آمریکا و روسیه منعقد شده بود خارج شد. پوتین نیز در پاسخ به این حرکت ترامپ، این معاهده را در کشورش به حالت تعلیق درآورد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده