احتمال از سرگیری حملات یمن به تاسیسات نفتی عربستان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

احتمال از سرگیری حملات یمن به تاسیسات نفتی عربستان

 عضو شورای عالی سیاسی یمن نسبت به پیامدهای از سرگیری جنگ بر اقتصاد عربستان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد علی الحوث روز شنبه بطور ضمنی از احتمال از سرگیری حملات به تاسیسات نفتی عربستان خبر داد.

وی در توئیتر نوشت: در صورت از سرگیری درگیری ها، وضعیت به سال های ۹۷ و ۹۸ بازخواهد گشت.

وی با اشاره به اعلام عربستان درباره مازاد بودجه این کشور در سال جاری افزود: با توجه به مازاد بودجه عربستان، توصیه می کنم مالیات ها را به خاطر آسایش شهروندانش اندکی کاهش دهد.

عربستان اواسط آذرماه اعلام کرد که ۲۷.۲ میلیارد دلار مازاد بودجه داشته است که این رقم معادل ۲.۶ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است که از سال ۲۰۱۳ بی سابقه است.

بودجه عربستان در سال ۲۰۱۹ و در اوج حملات این کشور به یمن با ۳۵ میلیارد دلار کسری روبرو شد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد.

این کشورها پس از ۷ سال تجاوز به یمن و کشتار هزاران نفر و تخریب زیرساخت‌های این کشور نه تنها به اهداف خود نرسیدند بلکه به دنبال ضربات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به عمق خاک آنها مجبور به پذیرش آتش بس شدند.

به دنبال رایزنی های سازمان ملل متحد و حسن نیت صنعا، ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ آتش بسی دو ماهه در یمن برقرار شدکه پس از دو دوره تمدید دو ماهه در تاریخ ۱۰ مهرماه بدون دستیابی به توافقی جدید به پایان رسید.

از مهمترین مفاد آن ورود ۱۸ کشتی حامل سوخت به بنادر الحدیده و اجازه دو پرواز رفت و برگشت هفتگی از فرودگاه صنعا بود، اما این آتش بس صدها بار توسط ائتلاف متجاوزان نقض شد.

دولت نجات ملی یمن، لغو محاصره، بازگشایی کامل فرودگاه صنعا و پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی استان های تحت اشغال مزدوران عربستان و امارات را شرط تمدید جدید آتش بس اعلام کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده