واکنش یمن به تحریم «ظریف»-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش یمن به تحریم «ظریف»

یک مقام بلندپایه یمن به تحریم وزیر خارجه ایران واکنش نشان داد و گفت، همانطور که این اقدامات آمریکا علیه حزب‌الله و انصارالله به جایی نرسید،‌ این بار هم به جایی نمی‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 01
کد خبر: ۱۸۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن از اولین کسانی است که به اقدام آمریکا در تحریم محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران، واکنش نشان داد.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران)، نام ظریف را در فهرست افراد تحریم‌شده قرار داد. قرارگیری نام افراد در این فهرست، دارایی‌های احتمالی آنها در آمریکا را مسدود و اتباع آمریکا را از داد و ستد مالی با آنها منع می‌کند.

 

محمد علی الحوثی در توییترش نوشت: این تحریم آمریکا، دلیلی بر ضعف و سبک‌سری سیاسی است. ما به نوبه خود، این تحریم‌ها را محکوم می‌کنیم؛ تحریم‌هایی که سبب می‌شود هر ایرانی هشیار باشد و قبل از آنکه رو به آمریکا کند، خوب وضعیت را بسنجد.

 

این عضو کمیته عالی انقلاب در جنبش انصارالله همچنین ادامه داد: سخنی هم با آقای ظریف دارم؛ به ایشان می‌گویم که آنها [آمریکایی‌ها] با تحریم‌هایشان به آنچه علیه حزب‌الله یا سید عبدالملک الحوثی [رهبر انصارالله] یا اشخاص دیگر، می‌خواستند نرسیدند و این حیله آنان، آسیبی به شما نمی‌رساند.

 

واکنش محمد علی الحوثی ساعاتی بعد از انتشار خبر تحریم وزیر خارجه ایران نشان داده شده است.

 


تحریم آمریکا علیه وزیر خارجه ایران اندکی پس از آن صورت می‌گیرد که ظریف در سفر به آمریکا، با تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی مصاحبه کرد. پیشتر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به صراحت از مصاحبه‌های ظریف ابراز خشم کرده بود. وی پس از اعلام تحریم‌های ظریف هم با انتشار توییتی، از این اقدام استقبال کرد.

 

در بیانیه خزانه‌داری آمریکا، برای تحریم ظریف به فرمان اجرایی اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در ارتباط با دفتر مقام معظم رهبری استناد شده است. در این بیانیه، ظریف «سخنگوی اصلی رژیم ایران در سرتاسر جهان» توصیف شده است. این بیانیه همچنین ظریف را به استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای «پروپاگاندا و نشر اطلاعات غلط» متهم کرده است.

 

علاوه بر این، خزانه‌داری آمریکا عنوان کرده است که وزارت امور خارجه و دیپلمات‌های ارشد ایرانی با نیروی قدس سپاه پاسداران، همکاری دارند.

 

در واکنش به این اقدام آمریکا، ظریف با انتشار توییتی، گفت این تحریم هیچ اثری روی او ندارد. وی نوشته است: «ایالات متحده می‌گوید مرا به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سرتاسر جهان" تحریم کرده است. واقعیت انقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده من هیچ اثری ندارد، چراکه من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان می‌پندارید.»

 

یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، تحریم ظریف را ادامه راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران توصیف کرده و گفته است که واشنگتن به اعمال فشار به تهران ادامه می‌دهد. این مقام آمریکایی با این وجود مدعی شده است که واشنگتن همچنان آماده گفت‌وگو با ایران است.

 

هم‌زمان با تحریم ظریف، « جان بولتون » مشاور امنیت ملی آمریکا بامداد امروز پنجشنبه (به وقت تهران) از تصمیم واشنگتن برای تمدید معافیت‌های تحریمی مربوط به همکاری‌های هسته‌ای با ایران ذیل توافق هسته‌ای خبر داد. وی که در آستانه مهلت تمدید این معافیت‌ها با شبکه «فاکس نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، گفت دولت آمریکا تصمیم گرفته است که این مجوزها را برای ۹۰ روز دیگر تمدید کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده